Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

На горизонті початок чемпіонату, а питань ще багато

2024-02-14 07:58 Знову кияни грали два дні поспіль і знову натужно, що звичайно, зрозуміло. Але, що залишилося за ...

Знову кияни грали два дні поспіль і знову натужно, що звичайно, зрозуміло. Але, що залишилося за зачиненими дверима, тобто думки штабу і його керівника , мало зрозумілі, і це очевидно. До початку чемпіонату залишилося всього 11 діб, але тільки вчора ми змогли побачити щось схоже на основу. А склад, який навіть колись грав разом, знову потрібно награвати, насичувати новими ідеями тренера і доводити до автоматизму всі дії.

А це робиться тільки в іграх. Хоча з огляду на всі ці розмови про продаж кількох футболістів Динамо , нічому не здивуюся, побачивши в першій грі з Металістом 1925 зовсім інший склад. Ну а те, що продемонстрували , як би футболісти, хоча вони були більш схожими на ватерполістів , особливо в кінці другого тайму, не підлягає засудженню...отримати травму перед початком сезону мало кому хочеться, хоча сам матч назвати спокійним і милосердним, навряд чи кому вдасться. Все ж минуле про себе нагадує і ті колишні матчі з тбіліським Динамо ніколи не були легким. І сьогодні представники сучасної Джоржії або Сакартвело ніяк не бажали поступитись киянам.

Дивився всі матчі підготовчого періоду, зрозуміло, що особливого задоволення вони не принесли, але якщо згадати минулий рік і перемоги з великим рахунком, а потім сам чемпіонат УПЛ, точніше, як грали луческівці , то напевно, краще програвати суперникам та робити висновки, ніж після теплої ванни потрапити в справжній холодний душ, де давно немає того авторитетного Динамо, проте є команди, які бажають надерти зад колишнім легендам. Залишилося всього два матчі і обидва з молдавськими командами, тим більше, остання з тим самим Шерифом, який давно грунтовно зіпсував нерви команді Динамо і її вболівальникам. Ось і побачимо, як нинішні команди готові до сезону. Тим більше, часу на виправлення недоліків вже практично не буде, і тільки в ході чемпіонату доведеться вносити зміни тренерським штабом, що не найлегше і приємне.

Будемо чекати та сподіватись, що сучасне Динамо почне грати не тільки заради грошей президента клубу, а й на радість вболівальникам. Це ж давно зрозуміло всім, хоча , як я розумію, є винятки, не здивований статтями позитивних володарів власних колонок, адже вболівальників можна заспокоювати солодкими обіцянками, ніжними словами і при цьому не нести відповідальності за свої вислови. Правда не завжди солодка, часто вона гірка, солона, але на те вона і правда, щоб пояснювати всім далеким від клубу Динамо в чому, власне, справа, де Динамо, нарешті.... і що робиться реально для повернення команди і клубу в лідери хоча б чемпіонату УПЛ...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.02.2024, 07:58
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть