Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Топ-10 футболістів, які ніколи не вигравали Лігу чемпіонів

2024-02-15 12:19

Трофей Ліги чемпіонів - це вершина клубного футболу, і хоча багато легенд піднімали його, іншим щастило менше. У цьому списку представлені 10 неймовірних гравців, які ніколи не здобували головний європейський приз, незважаючи на те, що залишили свій слід у грі.

  1. Роналдо ("Зубастик"): Вважається одним з найвеличніших гравців, але травми і час змовилися проти нього. Його найбільш знаковий момент у Лізі чемпіонів? Хет-трик у ворота Манчестер Юнайтед, але цього було недостатньо, щоб здобути трофей.

  2. Джанлуїджі Буффон: Три фінали Ліги чемпіонів, три поразки легендарного воротаря. Найближче він був у 2003 році, але не судилося цьому статися.

  3. Златан Ібрагімович: Легендарний нападник неодноразово виходив до чвертьфіналу, навіть з топ-клубами Європи, але завжди не дотягував до фіналу. Він залишається фантомним героєм Ліги чемпіонів.

  4. Габріель Батістута: Незважаючи на те, що Батістута є іконою з неймовірними голами, він ніколи не потрапляв навіть до стадії плей-офф. Але його спадщина в Серії А та на чемпіонаті світу залишається бездоганною.

  5. Денніс Бергкамп: Голландський маестро зрештою дійшов до фіналу з Арсеналом у свої останні роки, але червона картка позбавила його останнього шансу. Він виграв два Кубки УЄФА, але головний трофей вислизнув від нього.

  6. Фабіо Каннаваро: Володар Золотого м'яча дійшов до півфіналу, але не пройшов далі. Він грав у проклятих кампаніях за Реал Мадрид та Ювентус, так і не досягнувши вершини.

  7. Павел Недвед: Чудовий гол, за яким послідувала червона картка, став підсумком розбитого серця Недведа в Лізі чемпіонів. Він так і не дійшов до наступного фіналу, незважаючи на те, що пройшов ще два чвертьфінали.

  8. Міхаель Баллак: Він програв фінал з Леверкузеном і був близьким до перемоги з Челсі, але Баллака досі переслідують суддівські рішення і його власні емоційні протести.

  1. Патрік Вієйра: Легенда Арсеналу пішов перед тріумфом у Лізі чемпіонів і стикнувся з Ювентусом у фіналі, додавши ще одну прикрість до вже нанесеної травми.

  2. Рууд ван Ністелрой: Незважаючи на те, що він забив найбільше голів у Лізі чемпіонів, не вигравши трофей, ван Ністелрой навіть не дійшов до фіналу. Він лише трохи не дотягнув до нього Манчестер Юнайтед і Реал Мадридом.

Почесні згадки: Серхіо Агуеро, Роберто Баджо, Франческо Тотті, Ліліан Турам, Лотар Маттеус, Енді Бут та Сеск Фабрегас.

Ці гравці, можливо, не мають трофею Ліги чемпіонів, але їхній талант, досягнення та вплив на гру залишаються незаперечними. Можливо, Ліга чемпіонів вислизнула від них, але їхня спадщина у футболі продовжує жити.

https://football.konkurent.ua/publication/5771/top-10-futbolistiv-yaki-nikoli-ne-vigravali-ligu-chempioniv/

ЗІ. Можна додати і нашого Блохіна.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.02.2024, 12:19
15.02.2024, 12:19
552662 3 veryoldman, zloe_bobro, edvard
kna
Статус:
Эксперт (35176 комментариев)
Подписчиков:
13
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Украины Динамо Верес 3 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ - : - 1 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть