Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Яка крапка буде поставлена сьогодні?

2024-02-17 08:20 Як я вчора зрозумів, все ж таки тією жирною крапкою, що мають кияни поставити в цьому ...

Як я вчора зрозумів, все ж таки тією жирною крапкою, що мають кияни поставити в цьому підготовчому періоді, повинен бути матч із Шерифом. Для самого СаШо це не просто рядовий матч, це й спогади минулих років і ті нахабні висловлювання футболістів Шеріфа, які відразу всіх киян перевели в стан сильного збудження і досі не відпускають .

Саме сьогодні Шеріф нагадує Спартак з країни здичавілих, бо у м"ясних , на думку гравців колишнього Динамо та вболівальників, Динамо повинно вигравати завжди и усюди- на траві, на льоду, на піску та хоч на Марсі, або його супутниках Фобосі та Деймосі, тобто , де завгодно... що було колись робили і з Спартаком, і з Шеріфом.

Тому вчора побачив склад , як то кажуть, експериментальний, зібраний поспішно з тих, хто ще не показав себе повною мірою, бо треба до Шеріфа відпочити всім гравцям основи та з новими силами обіграти нахаб з сусідньої країни. Тому гра вчора була така сіренька і тільки гол Супряги трохи порадував . А поведінка футболістів киян більше здивувала, ніж насолоду викликала. Багато емоцій, нема швидкості. Але ця гра вже в минулому і сьогодні чекаю побачити те , що не лише заспокоїть та порадує вболівальників Динамо, а й самим футболістам додасть впевненості у своїх силах та наснагу на майбутнє.

До початку офіційних ігор залишилося зовсім мало часу, всього тиждень і награвати комбінації вже нема коли, а ось отримати позитивний заряд на чемпіонат УПЛ саме з Шерифом ніколи не завадить. Психологія невидима штука, але свій вплив може зробити ще як. Та й без психології тепер навіть грати у футбол ніяк не виходить...

Довго чекати не доведеться і сучасні технології нам продемонструють очікувану гру, а що там відбудеться, хто переможе та як , побачимо. А потім зробимо остаточні висновки, адже це остання гра підготовчого періоду і все ж таки кияни просто зобов'язані продемонструвати вболівальникам клубу чому навчились за цей час, тобто, свій рівень і дати надію на майбутнє.

В іншому випадку, я не позаздриму ні Шовковському, ні його помічникам, ні самому Ігореві Суркісу, адже саме всі ці товариші різною мірою причетні до того, що Динамо в глибокій ямі і не дуже поспішає звідти вибиратися, хоча на словах все нормально, але вболівальника обдурити складно, точніше неможливо, у нього крім вух є ще очі...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.02.2024, 08:20
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть