Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наш суперник: збірна Боснії та Герцеговини Выбор редакции

2024-03-18 11:01 Орієнтовний основний склад: Воротар: Нікола ВАСІЛЬ (Санкт-Паулі, 28 років). Добре відомий нам персонаж. Кілька років тому ...

Орієнтовний основний склад:

Воротар:

Нікола ВАСІЛЬ (Санкт-Паулі, 28 років). Добре відомий нам персонаж. Кілька років тому грав за луганську «Зорю». Проявив себе пригадується досить-таки добре. Три сезони є головним голкіпером команди з Гамбурга в другій бундеслізі. Зараз «Санкт– Паулі» впевнено лідирує і схоже повернеться до найвищого дивізіону.

Треба сказати, що у Васіля не дуже багато матчів саме у збірній. Але невдала гра ветерана Шехіча в відбіркових матчах, напевно змусить тренера зробити ставку саме на Ніколу.

Захисники: Напевно центр захисту найслабша ланка боснійців. А тут ще й травмувався Барішич з «Базеля». То ж вибір став ще скромніший.

Денніс ГАДЖИКАДУНІЧ (Гамбург, 25 років). Як і Васіль грає у Гамбурзі тільки в іншому клубі. На рівні чемпіонату Швеції виділявся. Але поки не витягує більш серйозний рівень.

Аріель АХМЕДХОДЖИЧ (Шеффілд Юнайтед, 24 років). За збірну почав грати лише останнім часом. Все через той же дефіцит хороших захисників. «Шеффілд Юнайтед» зрозуміло зараз не вражає, але досвіду серйозних матчів у Аріеля добавилося.

Сеад КОЛАШИНАЦ ( Аталанта, 30 років). Один з не багатьох статусних гравців. Виступав за провідні клуби Німеччини, Англії, Франції. Зараз прописався у команді Гасперіні. А це погодьтеся вже про щось говорить.

Латералі:

Юсуф ГАЗІБЕГОВІЧ (Штурм, 24 роки). Вихованець лінійки Ред Бул. Вже як на мене переріс рівень Австрії і влітку може перейти в більш статусну лігу.

Амар ДЕДІЧ (Зальцбург, 21 рік). Найдорожча молода боснійська перлина. Також зі школи Ред Бул. Особливо ефективний при атакувальних діях. Може й сам забити гол і віддати передачу.

Півзахисники

Раде КРУНІЧ (Фенербахче, 30 років). Більшу частину кар'єри провів в Італії. П'ять років відіграв за «Мілан». Там він хоч і не був основним, але до провідної групи входив. Небезпечний у силових єдиноборствах.

Харіс ХАЙРАДІНОВІЧ ( Касімпаша, 31 рік)

Протеже Мілошевича. Може зіграти як замість Круніча так і у парі з ним. Враховуючи, що центр ослаблений, його поява дуже ймовірна.

Міралем ПЬЯНІЧ ( Аль-Шарджа, 33 роки). Зірковий гравець. Але в минулому. «Ліон», «Рома», «Ювентус» – це все чудово і досить яскраво та на сьогодні ми маємо чемпіонат Саудівської Аравії і жодного голу за сезон.

Нападники:

Едін ДЖЕКО ( Фенербахче, 38 років). Незважаючи на вік, залишається не просто гравцем з іменем. Найкращий бомбардир поточного сезону в Туреччині! За плечами шикарна кар'єра і бажання зіграти під кінець на ЄВРО.

Ермедін ДЕМІРОВІЧ ( Аугсбург, 25 років). За системою гол+пас на рівні Гірассі й Опенди. І це граючи у досить посередньому «Аугсбурзі». При тому небезпечний не тільки як страйкер але й у підіграші.

Тренер: Саво МІЛОШЕВИЧ. (50 років). Як футболіст запам'ятався на ЄВРО – 2000. На тому турнірі він забив 5 м'ячів у складі збірної Югославії і став найкращим бомбардиром. Як тренер взагалі ніяких досягнень не має.

Очні протистояння:

Наші грали двічі з боснійцями у відборі до ЧС-2022. У Львові була прикра нічия 1:1, коли незрозуміло чомусь наші зупинилися в останні 20 хвилин. Хоча до того виглядали помітно краще суперника. За те виграли 2:0 на виїзді. Це дозволило зайняти друге місце у групі і вийти у плей-офф.

Досягнення:

Учасник ЧС – 2014 (виграли відбіркову групу, а в Бразилії зупинились на груповій стадії). Кілька разів грали у плей-офф раундах відбору. Але жодного разу їх не долали. Двічі поступалися Португалії, і по разу Ірландії та Північній Ірландії.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.03.2024, 11:01
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Украины Минай Черноморец 1 : 0   27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30
Чемпионат Испании Лас-Пальмас Жирона - : - 27 апреля 15:00
Чемпионат Украины ЛНЗ Шахтер - : - 27 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть