Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Вихід Гуцуляка – успіх чи провал? | Розбір гольових епізодів | Боснія vs Україна (Вiдео) Выбор редакции

2024-03-23 16:11 Вихід Гуцуляка – успіх чи провал? | Розбір гольових епізодів | Боснія vs Україна (Вiдео)

Матч між Боснією та Україною залишив багато запитань до тренерського штабу, одним з яких було запитання щодо доцільності виходу Олексія Гуцуляка на 76-й хвилині матчу.

Адже навесні футболіст провів чотири матчі, у жодному з яких не виконав результативної дії, а до збірної поїхав виключно через кадровий дефіцит на своїй позиції та через попереднi заслуги. Тому Я вирішив розглянути моменти з його участю та логіку довіри тренерського штабу Олексієві у новому вiдео.

По-перше, варто розуміти контекст його виходу. До кінця його може знати лише сам Ребров – чи знав він на момент випуску Гуцуляка, що вже за чотири хвилини випустить на поле другого нападника i перейде на гру iз двома центральними хавами? Якщо так, то все більш, ніж логічно – Олексій здатен надати не тільки гостроту попереду, а й надійність позаду, як би це не звучало за рахунку 0:1 на користь суперника. Сенс у тому, що при грі у два нападники, центр півзахисту найбільше починає "страждати" через відсутність третього футболіста, тому фланги часто допомагають у такій формації гравцям центру. Хоча гравцем саме флангу Гуцуляк був далеко не весь час (про це згодом). Зверніть увагу на перевагу Гуцуляка над Зубковим за практично всіма захисними показниками у чемпiонатi:

Перевага за перехопленнями, сумарною кiлькiстю та частотою повернень м'яча, виносами. Але частiше зустрiчає суперникiв, тому i бiльше допускає обведень себе, а також ударiв пiсля втрат.

Під час гри Гуцуляк одразу почав приносити користь у грі проти м'яча. Наприклад, ось тут реабілітувався після невдалої передачі, зупинивши контратаку суперника:

А тут своєчасно повертається до своїх воріт і підстраховує партнера на позиції правого захисника (положення корпусу, орієнтири – Олексій дотримується базових речей):

Але вас, напевно, вже цікавить його участь у ключових моментах біля воріт суперника. Таких можна виділити три. Перший – спроба пробити по воротах суперника з-під Джеко після прямої подачі Мудрика. Олексій непогано склався і влучив по м'ячу у падінні, але удар було заблоковано капітаном боснійців:

Саме після цього епізоду послідував "брутальний кік" - так називаю небезпечну гру iз високо пiднятим колiном від Довбика, пiсля якого суперник корчився вiд нестерпного болю, хоча доторку там і не було.

Далі майже поспіль стануться два епізоди, з приводу яких розгорнулися суперечки у фанатському середовищі: що робив Гуцуляк під час двох забитих м'ячів? Хтось казав, що Олексій додавав кількості у стадії завершення, був корисним та відволікав суперників, а хтось – що тільки заважав і взагалі не мав опинятися там, де в результаті опинився. Обидві думки є дещо категоричними та не до кінця правдивими, на мій погляд. Дивіться на відео докладніше:

Автор: SpielRate | Iнший Футбол Телеграм-канал про неочевидну сторону футболу

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.03.2024, 16:11
23.03.2024, 16:11
564115 3 Skyf, igorok9526091995, kme
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (55 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр 3 : 3 Закончился
Чемпионат Украины Заря Оболонь - : - 28 апреля 13:00
Чемпионат Италии Интер Торино - : - 28 апреля 13:30
Чемпионат Франции Мец Лилль - : - 28 апреля 14:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть