Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коротко...

2024-05-12 11:08 Коротко... Мені багато чого сподобалось у вчорашній грі Шахтаря з нашим Динамо. Наприклад, як Бражко, найкращий ... Коротко...

Коротко...

Мені багато чого сподобалось у вчорашній грі Шахтаря з нашим Динамо.

Наприклад, як Бражко, найкращий гравець матчу (на мою думку) звів на нуль всі зусилля суперрозрекламованого Судакова щодо творіння гірниками гри в центрі поля. Кинувся в очі шалений настрій Шапаренко, хоч його праця на полі не мала значного коефіцієнта корисної дії (все –таки, на мій погляд, Шапаренко не зумів ще набрати тої феноменальної форми, яку він демонстрував в перший сезон Луческу).

Сподобалось, як, передаючи один одному, наші захисники зробили з Зубкова вінгера сільського, в кращому випадку районного, штибу.

Але чесно кажучи і наші гравці, крім надзусиль, нічого не показали в конструюванні атак. І я не думаю, що xG Динамо досягне хоча б одиниці, а якщо і досягне, то не буде значно більшим. Нічого серйозного кияни в цій грі не спорудили. Удар Кабаєва та Тимчика в першому таймі – найбільш гострі моменти біля воріт гірників. Все інше їх кіпер брав спокійно, не напружуючись. А в другому таймі, незважаючи на повний контроль за грою, таких моментів не було.

І тут, вважаю, потрібно сказати, що Пушич переграв нашого Шовковського. Це не Динамо з виходом Ярмоленко перехватили ініціативу, це коуч Шахтаря зіграв так, як і зіграв би Шовковський на його місці: забивши гол гірники віддали ініціативу Динамо, мовляв намагайтеся, а ми побачимо, що у вас вийде. І нічого гострого у Динамо не вийшло. На жаль. Навіть з виходом Ярмоленко мало чого змінилось в креативі. Гірники не дали можливості творити ні Ярмоленко, ні Буяльському. У Віталія – це одна з найбільш неуспішних ігор в цьому році, бо до нього м’яч всього –навсього майже не доходив. Пушич, розуміючи звідки може дістатись лихо, просто перекрив доступ до Бульського.

Шовковський - легенда Динамо, справжня ЛЕГЕНДА. Але він ще не ТРЕНЕР. Він тільки вчиться на чарівника. На мою думку його ідеал Клопп. Дай бог, щоб як можна швидше, СаШо, вже набивши шишок, став справжнім Тренером. Не Клоппом, а Шовковським.

Тому і на жаль, хлопці Шовковського ще не можуть і не вміють ТВОРИТИ і СТВОРЮВАТИ гольові моменти в грі з таким суперником, як Шахтар: Шахтар – це не Колос, не Верес і, навіть, не простий, як олівець, Кривбас.

Так - є окремі спалахи, так є – красиві комбінації, але вони в основному створюються з суперником, що на голову нижчий чим Шахтар, не кажучи вже, навіть, про середні європейські команди. Подивимось, як зіграють кияни в кваліфікації нової ЛЧ.

На мою думку винен в першу чергу власник Динамо. Скільки раз говорилось, скільки раз писалось, що команда переросла Луческу, що команда з ним деградує не по дням, а по часам, а Суркіс тримався за румуна, як циган за вкраденого коня. Те ж було і з Хацкевичем. А вторинне через півтора десятиліття призначення Михайличенко з його трьома телевізорами – це курям насміх, це- плювок в душу вболівальників.

Не буду далі розливатись олією по вощині, не хочеться і на душі тяжко, бо все ж таки щиро вірив в перемогу Динамо. Не головою вірив, а серцем. Задам лише одне питання: чому явно провалившого гру Вівчаренко так пізно його замінили? Що такого бачить у Вівчаренко Шовковський, чого не бачимо ми. Чи можливо один я не бачу.

Останнє. Я не заперечую пенальті і не маю ніяких упереджень проти Деревінського, але гляньте на фото: явно ж видно, що момент попадання м’яча в руку Вівчаренко арбітр явно бачив і прийняв рішення щодо продовження гри. То чому він змінив свою думку після підказок арбітра ВАРу Шурмана з його капелою?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.05.2024, 11:08
Skyf
Статус:
Эксперт (9918 комментариев)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Италии Кальяри Фиорентина - : - 23 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть