Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном (підсумки сезону) Выбор редакции

2024-06-04 17:07 Андрій ЛУНІН Реал 31 0 0 Анатолій ТРУБІН Бенфіка 48 0 0 Ілля ЗАБАРНИЙ Борнмут 42 ... Наші за кордоном (підсумки сезону)

Андрій ЛУНІН Реал 31 0 0

Анатолій ТРУБІН Бенфіка 48 0 0

Ілля ЗАБАРНИЙ Борнмут 42 1 0

Віталій МИКОЛЕНКО Евертон 34 2 0

Орест ЛЕБЕДЕНКО Візела 27 2 1

Богдан МІЛОВАНОВ Ароука 27 0 0

Максим ТАЛОВЄРОВ ЛАСК 34 1 1

Олександр ЗІНЧЕНКО Арсенал 35 1 2

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ Дженоа 30 4 2

Віктор КОВАЛЕНКО Емполі 17 1 1

Єгор ЯРМОЛЮК Брентфорд 30 0 0

Віктор ЦИГАНКОВ Жирона 34 8 7

Роман ЯРЕМЧУК Валенсія 29 4 0

Артем ДОВБИК Жирона 39 24 10

Михайло МУДРИК Челсі 41 7 2

Владислав КОЧЕРГІН Ракув 49 8 3

Сергій БУЛЕЦА Заглембьє 29 1 4

Сергій СИДОРЧУК Вестерло 29 1 1

Максим КУЧЕРЯВИЙ Сент-Джонстон 33 3 0

Назарій РУСИН Сандерленд 22 2 1

Данило ІГНАТЕНКО Бордо 32 2 1

Микола КУХАРЕВИЧ Свонсі 13 1 0

Роман ЯКУБА Пуща 35 4 2

Сергій КРИКУН Пяст 29 3 1

Єгор МАЦЕНКО Шльонск 27 3 0

Артем ФАВОРОВ Пушкаш Академія 27 5 0

Олександр САФРОНОВ Залаегерсеге 23 1 1

Богдан МЕЛЬНИК Кішварда 28 2 2

Роман БЕЗУС Омонія 36 14 1

Олександр ПЕТРУСЕНКО Істра 30 0 2

Максим ХЛАНЬ Лехія 25 10 4

Андрій ЛУНІН

Цього сезону нарешті стався прорив у кар'єрі Андрія.

Через травму Куртуа у нього з'явився шанс. І він цим шансом скористався. Повноцінний чемпіон Іспанії, та володар кубку чемпіонів (хоч і не зіграв у фінальному матчі). Та Куртуа ще далеко не старий і знову повернеться до основи. То ж нашому чемпіону світу ймовірно таки доведеться шукати іншу команду. Тим більше, що тепер у нього вже зовсім інший статус.

Анатолій ТРУБІН

Одразу став основним воротарем. Щоправда сезон у «Бенфіки» виявився не таким вдалим як попередній. Та все ж команда виборола пряму путівку в наступну ЛЧ. Анатолій входить до топ-5 найбільш перспективних воротарів світу. Має грати на Олімпіаді. Та й в основній збірній він вже був основним, але тільки весною два матчі плей-офф поступився місцем Луніну. Конкуренція на цій позиції у збірній обіцяє бути цікава.

Віталій МИКОЛЕНКО

Очевидний прогрес і у Миколенка. Є проблеми у клубі за який він грає. Але сам Віталій вже адаптувався в Англії і значно додав у фізичній силі. Пройти його навіть нападникам АПЛ складно. Травма наприкінці сезону засмутила, адже такий Миколенко збірній дуже потрібен.

Ілля ЗАБАРНИЙ

Ілля просто вражає! Не знаю якими протеїнами годують в Англії. Помітно, що він готовий вже грати за топ клуби. Має заробити на ньому як «Борнмут» так і «Динамо» (якийсь відсоток з перепродажу там здається є). Відіграв весь сезон без замін. Тільки здоров'я і все буде гадаю у кар'єрі Іллі чудово. Доречі він за віком цілком може зіграти на Олімпіаді, але можливо треба буде йому й відпочити. Хоча Михайличенко у 1988 році встиг зіграти всюди.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Розпочинав сезон Олександр як основний гравець, але згодом було кілька ушкоджень плюс з підписанням Райса гра команди Артети дещо змінилася. Потреба в додатковому креативі в центрі пропала. На фланзі просто достатньо більш надійного захисника. Навіть у матчах з аутсайдерами. То ж Зінченко на наступний сезон явно під питанням. А він хоче грати. Варіант з «Баварією» Компані був би супер. З іншого боку там є Геррейро (схожий універсал)

Михайло МУДРИК

Не вийшло у Поччетіно збалансувати молоду команду. І місце Мудрику знайти не вдавалося. Та й сам Михайло не почувався комфортно. Статистика не провальна у Мудрика але немає ігрової симфонії . Тепер буде новий відлік з новим тренером. Мареска добре себе зарекомендував в чемпіоншипі .

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Очевидно, що в Італію Руслану до вподоби. В «Дженоа» він грає глибше. Що не завадило йому забити кілька гарних м'ячів. Трохи травми завадили, але загалом чудове повернення в Серію А. Плюс Генуя - місто мореплавців (батьківщина самого Колумба).

Віктор ЦИГАНКОВ

Прогрес Циганкова не такий помітний. Але це стосується більше ігрових якостей. А от ментально Віктор змужнів. Один з лідерів команди, яка дивувала всю Європу. Звісно к нього тепер є шанс перейти як він мріяв до топової команди. Та чи захоче клуб продавати одразу всіх своїх діамантів.

Артем ДОВБИК

Артем абсолютно неочікувано виграв Пічічі. Щось подібне українцям вдавалося лише одного разу - Андрій Шевченко більше 20 років тому. Та Андрій переходив до «Мілану» вже знаним гравцем. А тут просто шалений прорив. Звісно Артем далеко не такий майстерний як Шева, але забиває ж чортяка! Те що «Жирона» його зараз продасть я навіть не сумніваюся. Такий момент треба ловити. Куди це вже інше питання. Попит є великий.

Роман ЯРЕМЧУК

Роман також відіграв краще ніж очікувалося. Забив не так багато, але «Валенсія» зараз не феєрить. Однак реноме своє він підтвердив і має отримати непоганий варіант продовження кар'єри влітку. Плюс за збірну грає з натхненням. Це помітно.

Максим ТАЛОВЄРОВ

Адаптувався в Лінці. Грає постійно. Плюс команда виступає в єврокубках. Для ще доволі молодого захисника гарний трамплін до німецької бундесліги. Це як варіант. Плюс отримує вже виклики до національної збірної.

Сергій СИДОРЧУК

Зрозуміло, що поїхав в Бельгію вже догравати. Бути поряд з сім'єю у комфортних умовах. Ще й копійчина капає. Грає постійно, тому виклик до збірної закономірний. Тим більше там він лише запасний.

Владислав КОЧЕРГІН

«Ракув» втратив позиції і не гратиме наступного сезону в Європі. Сам Влад зіграв дуже багато матчів у цьому сезоні. Майже півсотню матчів! І не виклик до збірної я можу пояснити лише високою конкуренцією в центрі поля.

Роман БЕЗУС

Відмінний особистий сезон провів Роман. Чимало забивав, грав важливу роль в команді. В кінці сезону отримав серйозну травму.

Єгор ЯРМОЛЮК

Кілька слів ще про молодих. Єгор майже весь сезон виходить на заміну. Але це вже основна обойма команди АПЛ! Хотілося що б він зміг вже забити. Та поки не фартить. Також має шанс себе проявити на Олімпіаді.

Максим ХЛАНЬ

Провів сезон в першій польській лізі. Але команда по-перше іменита, та й ще й виграла путівку в еліту. Максим був на видноті. Є всі підстави думати, що і на рівні Екстракляси він не загубиться. Також кандидат на поїздку в Париж.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.06.2024, 17:07
04.06.2024, 17:07
584193 3 Devi, Borya111, eugene01
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (816 комментариев)
Подписчиков:
5
Медали:
Выбор редакции × 146
Топ-матчи
Евро-2024 Австрия Франция 0 : 1 Закончился
Турция Грузия - : - 18 июня 19:00
Португалия Чехия - : - 18 июня 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть