Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

2-й день Євро-2024 | Угорщина vs Швейцарія, Іспанія vs Хорватія, Італія vs Албанія | Розбір голів Выбор редакции

2024-06-17 02:04 Продовжуємо розбирати кожен гол з основного футбольного свята континенту. На цей раз ми маємо одразу три ... 2-й день Євро-2024 | Угорщина vs Швейцарія, Іспанія vs Хорватія, Італія vs Албанія | Розбір голів

Продовжуємо розбирати кожен гол з основного футбольного свята континенту. На цей раз ми маємо одразу три матчі за вчорашній день – 15.06.2024. Відповідно, до сьогоднішньої програми та на мо нове вiдео потрапили зустрічі між цими командами:

Угорщина vs Швейцарія; Іспанія vs Хорватія; Італія vs Албанія

Почнемо з голу, який забив футболіст, що тільки-но дебютував за національну команду Швейцарії - Квадво Дуа. Починалося все із позиційної атаки "наті", м'ячем володів Аканжі. Структура угорців виглядає цілком робочою – чиста п'ятірка позаду, над ними четверо хавів, між якими намагається відкритися лише один гравець, але і він закритий нападником.

З недолiкiв вiдзначу пасивну роботу якраз нападника Варги, який наче який наче і закриває Ебішера, який відкривається між лініями, але на ділі лише позначає свою присутність

У той самий час, Ебішер оцінює ситуацію позаду себе на випадок отримання м'яча, та і взагалі обирає незручний для суперника тип відкривання – розташовується рівновіддалено між двома півзахисниками Албанії. У цій точці він перебуває у нейтральній для обох опонентів зоні, тобто у разі проходження передачі на нього, далеко не факт, що албанці одразу розберуться, хто з них має на нього висуватися.

Як ви здогадались, пас таки пройде, Ебiшер одразу ж розверне корпус у напрямку ворiт, бо попередньо перевiрив, наскiльки зона позади нього є "безпечною" для входження в неї з м'ячем.

Так, на стоп-кадрі ви можете бачити, що Нагі і Шефер (опорні Угорщини) все одно ніби залишаються перед ним, але тепер Ебішер має м'яч та коридор перед собою, а також час на те, аби якісно розпорядитися цими двома речами. Що він і зробить – віддасть розрізну передачу на Дуа, яка в результаті стане гольовою.

Але тут також був ще нюанс, про який розповідаю на відео, він стосується положення партнера, який ледь не допоміг угорцям уникнути тут пропущеного м'яча. Рекомендую подивитися повну версiю. На ньому також намагаюся знайти неочевиднi сторони у помилках Орбана та Дiмарко.

Перестрибну на гол іспанців. Для хорватів тут починалося все непогано. Чи можна сказати, що іспанці спровокували хорватів на лонгбол, після якого сталася втрата? Гадаю, що ні, бо гра закиданнями – цілком нормальна і навіть бажана "атмосфера" для Хорватії, хоча у конкретному моменті і була спроба просунути м'яч низом. Хорвати атакують простір на фланзі, під передачу від Понграчіча вриваються одразу Будімір та Крамаріч, але є враження, що передача зрізалася та попрямувала не туди.

Боротьбу за м'яч тут виграє Начо, Кукурелья віддасть вперед, і Родрі закріпить володіння Іспанії. Центр півзахисту Хорватії тут відверто затримується, тому Руїс може як залучити лівого вінгера передачею на хід, так і спробувати віддати врозріз на Морату.

Обере більш складний варіант, але він може виправдає – Мората уникне офсайда, великою мірою цьому посприяє Шутало, який був не готовий бігти за Моратою, адже ніби "читав" пас на лівий фланг Вільямсу.

Мората чудово покращить свою позицiю вiдносно Понграчiча, який його вже наздоганяв, перекладе пiд лiву, i влучно проб'є з невеликим вiдскоком вiд газону.

Розбiр решти голiв та бiльше деталей можна подивитися у вiдео на моєму YouTube-каналi:

Автор: SpielRate | Iнший Футбол

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.06.2024, 02:04
17.06.2024, 02:04
587195 2 igorok9526091995, bodr12
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (67 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 15
Топ-матчи
Евро-2024 Англия Словения 0 : 0 Закончился
Словакия Румыния - : - 26 июня 19:00
Украина Бельгия - : - 26 июня 19:00
Чехия Турция - : - 26 июня 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть