Що це було???

Темы:
Украинский футбол

Що це було??? І справді,що??? Нас запевняли по всіх ЗМІ всі тренери,експерти футбольні та диванні,що саме ми повинні були вигравати з таким рахунком,а не румуни! А тепер ,швидше за все, поїдемо додому!!! У мене особисто склалося враження,що я дивився гру київського Динамо під керівництвом Луческу,-пішки та ще раз пішки,поперек та поперек поля, відкидка воротареві і привіз голу у свої ворота!

Скільки подібних голів пропустило ДК з такою тактикою!!! Добре,що Луческу вже не в ДК! Шовковський молодець ,що почав викорчовувати цю недолугу тактику отого "містера"! У футбол грають на швидкостях,а так,як грали наші,-грають ветерани футболу на заробітках по селах та райцентрах за "поляну" та пару гривень! 1)Чому Ребров не награвав у збірній швидкісну гру, маючи в складі швидких гравців??? 2) Що роблять у збірній такі "гравці",як Матвієнко,Конопля,Бондар,Зубков,- через яких було пропущено вже не один гол у збірній??? 3) Чому тренер робить такі пізні заміни??? 4) Реброву залишається віддати Ротаню 4-5 гравців на Олімпіаду,щоб не просрати все підряд у футболі,-що в нас найкраще виходить!.

Автор: (bor1408kov)

Статус: Наставник (3297 комментариев)

Подписчиков: 7

32 комментария
Лучший комментарий
  • Володимир(metalizator2009) - Эксперт
    17.06.2024 21:27
    Ребров дуже недалекоглядний тренер, якщо він не помітив безпорадної гри збірної у першому таймі, і на другий тайм вийшло те само стадо безпорадних школярів у блакитних футболках та ще й з тією ж схемою і тактикою гри!!! Все, що він сказав в перерві (судячи зі слів гравців) - це створювати моменти попереду!
    • 5
Комментировать