Розбір голів | Євро2024. Плей-офф, 1/8. 2-й день. Англія vs Словаччина | Іспанія vs Грузія

Темы:
Сборная Грузии, Сборная Англии, Сборная Словакии, Сборная Испании

Колись цей архів дістанеться свого фінішу, і тоді, озирнувшись назад, Я побачу цілу історію, яку архівував мій канал / блог крок за кроком разом із цим Євро. Наразі у моєму щоденнику поки лише стадія 1/8, але подивившись на деталізацію розборів цих голів, питання, чому така затримка, автоматично мають відпадати.

Принаймні, мені здається, що деталей більше, ніж достатньо. Але, можливо, вам чогось не вистачає, тож напишіть про це у коментарі.

За традицією надаю перелік попередніх розборів цієї рубрики:

1-й ігровий день 2-й ігровий день

3-й ігровий день

8-й ігровий день

Плей-офф, 1/8. 1-й день

А ось, власне, саме нове відео. Приємного перегляду

Збірна Англія була за хвилину від того, аби закінчити це Євро абсолютним крахом. І передумови до цього були здобуті завдяки голу Івана Шранца, якого український вболівальник може пам'ятати через дубль у ворота "Дніпра-1" у матчі кваліфікації Ліги Європи минулого сезону. Що спричинило взяття воріт словаками? В першу чергу, на кадрах нижче ми можемо бачити, як англійці високо зустрічають словаків та загоняють Вавро пресингом у фланг, і тому доводиться обирати лонгбол серед наявних варіантів.

Передача не була навмання, Вівро, все ж, встиг підняти голову. І ось, що відбувалося в цей час на половині поля англійців.

Бачимо, що Куцка піднявся вище зі своєї позиції та пішов насичувати зону потенційного єдиноборства. І там ми вже можемо бачити кількісну перевагу словаків. Таким чином, коли піде передача від Вавро у цю зону, команда Саутгейта має зробити все, аби не програти там перший м'яч та підбирання.

Але програють як перше, так і друге. Гехі незрозуміло навіщо залишить свого гравця та піде до Стоунза боротися із Куцкою, якому і програє другий поверх.

Окрім цього, саме в даному епізоді Гехі отримає травму, з якою дограє матч до кінця. Але у даному моменті це його виключить на деяких час із гри, він проґавить вбігання Шранца в себе з-за спини, що дозволить тому отримати передачу від Стрелеця та вийти сам на сам із Пікфордом, завершивши момент голом.

Варто також додати, що Уокеру, можливо, варто було інакше розподілити пріоритети, звузившись трохи раніше. Це могло би дозволити зупинити Стрелеця одразу після отримання ним м'яча. Це було цілком можливо, адже обробив він його не надто вдало. Ну і робота Стоунза викликає сумніви – після того, як Гехі забрав його суперника, Стоунз не зробив достатньо, аби його позиція надавала йому можливість якісно підстрахувати партнера

Про цей гол та інші з цього матчу та гри Іспанія – Грузія дивіться докладніше на відео:

Варто також додати, що Уокеру, можливо, варто було інакше розподілити пріоритети, звузившись трохи раніше. Це могло би дозволити зупинити Стрелеця одразу після отримання ним м'яча. Це було цілком можливо, адже обробив він його не надто вдало.

Ну і робота Стоунза викликає сумніви – після того, як Гехі забрав його суперника, Стоунз не зробив достатньо, аби його позиція надавала йому можливість якісно підстрахувати партнера

Про цей гол та інші з цього матчу та гри Іспанія – Грузія дивіться докладніше на відео:

https://youtu.be/CXzg_Zi2h9s

Автор: Телеграм-канал про неочевидну сторону футболу SpielRate | Інший Футбол

Автор:

Статус: Начинающий писатель (68 комментариев)

Подписчиков: 1

Комментировать