Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футболісти, що розчарували на ЄВРО-2024

2024-07-13 01:35 Багато топових гравців та збірних на ЄВРО-2024 виглядали, як мінімум, блідо. А деякі і зовсім розчарували. ... Футболісти, що розчарували на ЄВРО-2024

Багато топових гравців та збірних на ЄВРО-2024 виглядали, як мінімум, блідо. А деякі і зовсім розчарували.

Бельгія дивом вилізла з групи. Італія вибила Хорватію, щоб зганьбитись на ранній стадії плей-оф, Португалія мала вилітати ще зі словенцями, але зробила це пізніше, довівши до логічного кінця безгольову серію тривалістю 370 хвилин.

А головні фаворити ЄВРО французи забили лише 1 гол з гри.

Аналогічна ситуація пов'язана і з індивідуальними виступами. Виділив ТОП-10 гравців-розчарувань на мою думку.

10 місце. Мітровіч - один з найстабільніших нападників останніх років дуже легко освоївся у Саудівській Про Лізі і навигравав купу трофеїв, але на ЄВРО не спромігся навіть на 1 гол, який був так потрібен його команді. Втім, виліт сербів, які розвішували на стадіоні російські трикольорові ганчірки, українцям на радість. І в цьому контексті Мітровіч навіть молодець.

9 місце. Джанлука Скамакка - лідер атаки Аталанти був наче сам не свій у складі Скуадри Адзурри. Ті ж самі 0 забитих стали однієї з причин дуже слабкого виступу італійців на ЄВРО. Але на відміну від Мітровіча у Скамакки і моментів особливо не було.

8 місце. Лука Модріч - це ЄВРО мало бути лебединою піснею хорватського лідера, який скоріше за все залишить Реал та відправиться заробляти гроші у США чи в Азію, але не сталось як гадалось. Втім, Модріч навіть відзначився, що для нього ще та розкіш.

7 місце. Де Брюйне - Кевін був лідером бельгійців і грав загалом на хорошому рівні, але його зневіра у партнерів та затягування часу на останніх хвилинах матчу з Україною стали справжнім розчаруванням, як і його роздратовані відповіді на питання українського журналіста.

6 місце. Тоні Кроос - для лідера збірної-господарів ЄВРО цей турнір видавався можливістю казково завершити кар'єру. А саме, до перемоги в ЛЧ і Ла лізі додати перемогу на ЄВРО і перетворитись у основного претендента на Золотий М'яч. Звісно Тоні не міг перемогти Іспанію сам, але вирішальне слово теж не сказав, а головне чим запам'ятався - це дуже грубою грою проти Педрі.

А про ТОП-5 гравців, які розчарували на цьому ЄВРО, далі у цьому відео

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.07.2024, 01:35
13.07.2024, 01:35
593718 2 sieben, auto-firstname
j011yy
Автор:
(j011yy)
Статус:
Читатель (8 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть