Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що пишуть сербські уболівальники після поразки від Динамо Київ

2024-07-24 02:18 Славіса: це була найгірша гра в історії "Партизана". Ми пропустили 6 м'ячів, але могло бути і ...

Славіса: це була найгірша гра в історії "Партизана". Ми пропустили 6 м'ячів, але могло бути і в два рази більше. Команда просто не готова виступати на такому рівні, особливо в кваліфікації. Страшно уявити, з яким рахунком ми б обіграли "Манчестер Сіті" або "Реал Мадрид".

Дракуліч: українці постраждали через війну.

Вони втратили фінансування, багато гравців виїхали, а залучити нові таланти в розірвану війною країну надзвичайно складно. Все вказувало на те, що у" Партизана " були шанси проти такого суперника, але ці надії випарувалися після першого матчу. Це жахливо.

Хаос: навіть команда з Гібралтару виступила краще "Партизана". Як ми можемо це пояснити? Ми спеціально готувалися до гри з" Динамо", знаючи їх сильні і слабкі сторони. Однак команда вийшла на поле і зробила помилку за помилкою. Такі помилки рідко зустрічаються в юнацькому футболі.

Собот: у" Динамо " багато сильних гравців; у них на полі не просто група індивідуумів, це справжня команда. Тим часом, ми постійно бачимо розриви в складі. Наші атакуючі гравці не відіграються, немає підтримки і розуміння, як зупинити українців. Я давно не бачив такої безпорадної команди.

Душка: 2: 6-не найгірший результат, враховуючи те, як ми грали. Може бути гірше, можливо, 2: 10. Я вже багато років не бачив такого гротескного захисту. Я думаю, нам потрібно негайно розлучитися з тренерським штабом, оскільки немає сенсу чекати поліпшень після такої ганьби.

Trso: всі гравці, тренерський штаб і керівництво клубу повинні бути звільнені. Це марні люди, які зганьбили наш "Партизан". Чи припустимо програвати сильному супернику, але не з рахунком 2: 6?!

Предраг: Перед матчем я згадував, що" Динамо "набагато сильніше" Фенербахче", тому нам не пощастило з нічиєю. Багато людей занадто дурні, щоб правильно проаналізувати ситуацію. Вони думають, що тільки через те, що в Україні війна, нікому грати у футбол. Тепер ви бачите, як вони помилялися.

Далібор: Тренер "Динамо" - колишній гравець клубу, який працював в системі і добре знає гравців. Багато хто з гравців "Динамо" - випускники академії або ті, кого звільнив сильніший донецький"Шахтар". На папері нинішнє " Динамо "можна було б назвати слабкою командою, але навіть вони змогли перемогти"Партизан".

Музика: вболівальники повинні штурмувати стадіон під час матчу-відповіді і кидати предмети в гравців "Динамо". Тоді нам напевно загрожує технічна поразка, і УЄФА виключить нас з єврокубків. Це наш єдиний шанс уникнути чергового Приниження.

Сабіт: після такого провального матчу важко зрозуміти, що й думати. Можна стверджувати, що" Динамо "грало на рівні" Манчестер Сіті "або"Реала". Вони не залишили нам шансів на хороший результат.

Неделіко: всіх гравців слід відправити на сміттєспалювальний завод, щоб вони зробили те, що слід було зробити давним-давно. Нам потрібно замінити цю марну команду гравцями академії, які, принаймні, не будуть ліниво ходити по полю, роблячи вигляд, що обороняються.

Паджор: сьогодні за всю команду зіграв тільки Салданья, який забив два голи. Мені за нього не соромно, він добре виконував свою роботу, але команда його не підтримала. Тепер Салданья буде продана, і ми можемо також закрити клуб. У" Партизані " більше ніхто не вміє грати у футбол.

Іліч: Шапаренко, Пихальонок і Бражко-фантастичні гравці, вихованці "Динамо"! Вони є прекрасним прикладом того, як важливо розвивати свою академію і давати шанс сербським гравцям. Тільки так ми зможемо відродити колишню славу "Партизана". "Динамо" було змушене піти на цей крок через війну. Але подивіться на їх фантастичну команду. Ніколи не думав, що буду хвалити Український клуб, але вони дійсно здобули таку переконливу перемогу.

Дубравка:" Динамо " - топ-клуб, особливо в порівнянні з іншими командами Східної Європи. Я розумів, що ми програємо і вилетимо з турніру. Але хто б міг подумати, що українці зіграють так сильно і заб'ють у наші ворота шість м'ячів? Ми можемо тільки позаздрити їх уболівальникам. Найближчим часом ми не побачимо такого виступу від "Партизана", і це сумно.

Ненад: після першого матчу стане ясно, хто зіграє проти шотландців в наступному раунді. Я знав, що у" Партизана " мало шансів на успіх, але такого жаху я не міг собі уявити навіть в найстрашніших кошмарах.

Паунович: у стартовому складі "Динамо" було 11 українців. У стартовому складі "Партизана" було троє сербів. А тепер поясніть мені, чи дійсно нам потрібно купувати таких слабких гравців? Невже ми не можемо знайти талановитих гравців в Сербії? Уругвайський тренер не соромиться знайомитися з гравцями навіть в аматорських лігах. Однак у Сербії всі живуть за рахунок відкатів від трансферів, не виявляючи особливого інтересу до того, щоб давати шанси молодим сербським талантам.

Деретич: я вірю, що "Динамо" легко вийде з групового етапу і буде прагнути до раунду плей-офф. Я не люблю хвалити суперників, але українці заслуговують похвали за те, що дають шанси продуктам своєї Академії. Раніше ми робили те ж саме, і саме тому сербські клуби виступали набагато краще.

Бабович: після того, як Ламін Ямал почав принижувати всіх суперників на чемпіонаті Європи, журналісти знайшли старі фотографії, на яких юний Мессі купає п'ятимісячного Ямалу. Судячи з сьогоднішньої гри, Мессі взяв з собою в лазню не тільки Ламіна, але і всіх гравців "Динамо". Ось тут-то для нас все і почалося.

Хосанас: наш сезон був зіпсований з самого початку. Після такої поразки не залишилося бажання дивитися футбол взагалі і матчі" Партизана " зокрема. Якщо цей клуб не поважає своїх уболівальників, то він не вартий наших емоційних вкладень.

Гробар:" Динамо " - один з кращих клубів в історії європейського футболу. Я кажу це без жартів. Ми програли дуже сильному супернику. Вони провели чудову трансферну кампанію та підписали найкращих гравців. У цієї команди немає слабких місць. Я не сумніваюся, що в цьому сезоні вони будуть добре виступати в єврокубках. Однак це не виправдовує нашої поразки з таким великим відривом.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.07.2024, 02:18
auto-yevgeniy-
Автор:
Статус:
Эксперт (8077 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 3

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть