Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наш суперник: червоні бики з Зальцбурга

2024-08-15 16:26 Вперше жереб зводить нашу команду з багатим Зальцбургом. Хоча з представниками Австрії ми грали неодноразово. Здебільшого ... Наш суперник: червоні бики з Зальцбурга

Вперше жереб зводить нашу команду з багатим Зальцбургом. Хоча з представниками Австрії ми грали неодноразово. Здебільшого успішно. Одного разу тільки поступилися Рапіду в кваліфікації ЛЧ в серпні 1996 року. Інші сім дуелей були за киянами. То ж асоціації з австрійськими командами у нас хороші. Щоправда Зальцбург на сьогодні це мультинаціональна команда з дуже талановитими молодими гравцями.

Більше десяти років вони домінують в своєму чемпіонаті. Сповідують атакувальний футбол і таким чином продають за солідні кошти своїх гравців. Досить згадати норвежця Голанда, угорця Собослая, англійців Даку і Аронсона, німця Адеємі, словенця Шешко. І це я лише згадав найбільш вартісніші трансфери останніх 5 років.

Орієнтовний склад

Воротар

Яніс БЛАЗВІХ. Німеччина. 33 роки

Лише в 30 років піднявся на більш менш помітний рівень. Мав підмінити травмованого Гулачі у Лейпцігу. І треба сказати, що каші не псував. Але угорець повернувся і Блазвіха віддали в оренду на рік до «молодшого» брата.

Захисники

Амар ДЕДІЧ. Боснія. 21 рік

Знову цей боснієць. Один з найбільших талантів команди. Навіть я б сказав лідер команди. Виходив з капітанською пов'язкою вже неодноразово. У матчі за збірну, проти України, не особливо чимось вразив. Та він справді вміє багато. Особливо любить підключатися до атак.

Алекса ТЕРЗІЧ. Сербія. 24 роки

Зліва в захисті грає більш скромний персонаж. Хоча однофамілець тренера Дортмунда встиг пограти кілька сезонів в серії А.

Самсон БАЙДУ. Австрія. 20 років

Молодий вихованець академії. Звична ситуація вже для Зальцбурга. Розкручують таланта і потім продають. Поки відгуки про нього не погані. Але це на рівні чемпіонату Австрії. А ось проти Твенте центр захисту був дуже дирявий.

Умар СОЛЕ. Франція. 24 роки

На мою думку найсильніший захисник. Але він був травмований і навряд чи зіграє з Динамо.

Каміль ПЙОНТКОВСЬКИЙ. Польща. 24 роки

Найбільш вірогідна заміна Соле. Три роки тому за нього заплатили 5 млн. Та за цей час він вже був у двох орендах (Генк і Гранада). Тобто конкуренцією він поки програє. Ось отримує ще один шанс.

Півзахисники

Лукас ГУРНА-ДУАТ. Франція. 21 рік.

Вихованець Сент-Етьєна. Але коли ті вилетіли з Ліги 1 перебрався до Зальцбурга. Викликається до французької молодіжки. Типовий опорник. Руйнівник.

Мадс БІДСТРУП. Данія. 23 роки

Далі два данці. Бідструп подавав надії кілька років тому. Але прогрес трохи затримався.

Маурітс ЧЕРГОРД. Данія. 21 рік

А ось другий данець хоч і молодший але виглядає більш перспективно. Основний плеймейкер вже зараз. При цьому він високий такий хлопець. За 190 см точно.

Нападники

Оскар ГЛУХ. Ізраїль. 20 років.

Найталановитіший ізраїльтянин за останні роки. Здається в один момент його сватали до Шахтаря. Давно вже грає і за збірну основну, і поїхав на Олімпіаду. Найбільш небезпечний гравець на мою думку. Дуже мені нагадує нашого Буяльського.

Доргелес НЕНЕ. Малі. 21 рік

Непогано виглядає в перших матчах сезону. Що дивно, бо за попередній сезон особливо нічим не вражав. Та це нормально, бо здебільшого це все молоді хлопці і вони можуть додавати на протязі навіть декількох місяців.

Карім КОНАТЕ. Кот-д'Івуар. 20 років

Вістря атаки. Найкращий бомбардир австрійської ліги з запасом. Та матчі з Твенте пропустив. Кажуть, що травма коліна. Було б добре якби і проти Динамо він не з'явився.

Тренер

Пеп ЛІНДЕРС. Нідерланди. 41 рік

Працював помічником Клоппа в Ліверпулі. І ось вирішив спробувати себе в новій вже ролі. Завдання у нього зрозуміле - повернути титул чемпіона (програвати Штурмам ніяк не личить) і продовжувати «продавати» молодих талантів в єврокубках.

Якщо коротко підсумувати, то за класом виконавців кияни мені здається не поступаються цьому супернику. Єдине що насторожує - це мобільність Зальцбурга. Доведеться чимало побігати за ними. Але якщо зможемо витримувати темп і грати грамотно не ризикуючи зайве, то обов'язково знайдемо свої шанси біля їх воріт. Навіть можливо легше ніж з обережними рейнджерами.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.08.2024, 16:26
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (849 комментариев)
Подписчиков:
5
Медали:
Выбор редакции × 151

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть