Вацко в похід зібрався або зновуСуркісвсекупив

Темы:
Украинский футбол

Слово, його не втримаєш. Якщо рота закриєш, то воно через інше місце вискочить. Епіграф такий

Звичайно, ці слова вискакують не вперше, але... Вацко вирив свій томагавк (індейську сокиру) і вийшов на стежку війни? Виродив він такий текст (передаю моїми словами, у нього там більш пікантно, там ямб, хорей і місцями навіть амфібрахій).

Так ось байка така - всі переноси ігор в УПЛ інспіровані Динамо (далі будемо називати Суркіс), всі вони були проведені таємно (як писав байкар з мокселю, який родом з Африки, "і царицю і приплод тайно кинув в бездну вод") і на цю тему вацко буде писати роман (в сенсі не про царицю, а про динамівські переноси, таке він обіцяв). Яскравий приклад - перенос гри з Минаєм. Версія вацко - вередливе Динамо не захотіло їхати в Минай і грало з Минаєм в іншому місці. Ось така була причина.

Далі вийшло як з ложечкою - він приплів переноси безневинної команди ох-якої-людини, за що від тієї людини своє отримає.

Ось така ... малята.


ЗІ. УкрФутбол пише, що з Ворскло. Динамо буде грати 24. 21 з Зальцбургом, а потім 27. Переноси кажете не робати?

Автор: (kna)

Статус: Эксперт (36488 комментариев)

Подписчиков: 13

27 комментариев
Лучший комментарий
  • Олександр Ламах(alamah) - Начинающий писатель
    20.08.2024 14:22
    чому б наприклад при складанні календаря чемпіонату, не вносити в нього, можливі перенесення матчів команд, які грають в кваліфікаціях, вбо плей-оф раундах. Наприклад, якщо Динамо (або будь яка інша команда) проходить суперника, то матч внутрішнього чемпіонату переноситься на таке- то число. як ми бачимо, навіть РБ Зальцбург переносить свою гру, і ніхто не розказує ( чогось так думаю) що це неправильно... (і це вони не ведуть війну з прибацаним сусідом).

    І тоді б усі розуміли, при яких обставинах, і на яке число, буда б перенесена гра...
    • 4
Комментировать