Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наш суперник: Албанія Выбор редакции

2024-09-06 14:33 Наш суперник Збірна Албанії Воротар Томаш СТРАКОША. 29 років. АЕК Кілька сезонів був основним воротарем «Лаціо». ...

Наш суперник

Збірна Албанії

Воротар

Томаш СТРАКОША. 29 років. АЕК

Кілька сезонів був основним воротарем «Лаціо». Пішов по стежині свого батька, який в свій час був також голкіпером збірної. Був основним воротарем на ЄВРО. Зараз підписав контракт з АЕКом.

Захисники

Іван БАЛЬЮ. 32 роки. Райо Вальєкано

Основний правий захисник у команді Прімери.

Вік уже такий на межі, але сьогодні грають довше. Зірок з неба ніколи не хапав але де б не грав був у пошані. Вихованець школи Барселони.

Енеа МІХАЙ. 26 років. Фамалікан

Через відсутність Дьїмсіті, найімовірніше гратиме саме цей персонаж. Він також був на ЄВРО, але сидів виключно на лавці. Напевно отримає шанс саме проти України.

Мараш КУМБУЛЛА. 24 роки. Еспаньол

У цього гравця ще немає такого досвіду. Але це майстер. Три роки тому «Рома» виклала за нього 25 млн! Зараз поїхав в Барселону. І на початку сезону виглядає дуже добре.

Ардіан ІСМАЇЛІ. 27 років. Емполі

Також на євро сидів на лавці. Але новий сезон розпочав дуже вдало.

Півзахисники

Юльбер РАМАДАНІ. 28 років. Лечче.

Ще один представник Серії А. Дуже мобільний і агресивний опорник.

Крістіан АСЛАНІ. 22 роки. Інтер

Звісно в «Інтері» він лише виходить на заміну. Та це все ж дворазовий чемпіон Італії! В 22 роки! На довгі роки буде визначати обличчя Албанії.

Казім ЛАЧІ. 28 роки. Спарта

Ця позиція не настільки очевидна. Але останні два роки Лачі на виду. «Спарта» в минулому сезоні далеко зайшла в єврокубках, а в цьому пробилася в ЛЧ. І в обох матчах проти «Мальме» він грав в основному складі.

Недім БАЙРАМІ. 25 років. Рейнджерс

З «Динамо» не встиг зіграти. Тільки-тільки його підписали. Останні 5 сезонів провів в Італії.

Мірто УЗУНІ. 29 років. Гранада.

Непоганий вінгер. Пригадую грав у Реброва у Будапешті. Останні роки виступає в Іспанії. Швидкий гравець і з поставленим ударом. Тимчику треба з ним уважно зіграти.

Нападник

Рей МАНАЙ. 27 років. Сівасспор.

Вибір невеликий на цій позиції. Напевно гратиме знову Манай. В минулому сезоні забивав чимало. Пройшов школу Інтера і Барси. Але топ рівень не потягнув. А ось на рівні чемпіонату Туреччини виглядає добре.

Тренер

СІЛЬВІНЬО. 50 років.

Відомий бразилець. Пригадуєте бігав на фланзі захисту в "Арсеналі" і "Барселоні". І добре бігав. Довго працював асистентом в Бразилії. Клубах та збірних. Минулого року погодився на пропозицію албанців. На ЄВРО виглядало, що досить впевнено керує процесом. Звісно щоб робити більш точні висновки про кваліфікацію цього тренера треба подивитися на результат на більш довгій дистанції.

За складом албанці напевно навіть сильніші за Румунію і мало чим поступаються словакам. Вони виграли відбіркову групу до чемпіонату Європи. А на самому турнірі їм відверто не пощастило з групою. Тому й раніше вони для нас не були подарунком, а зараз тим більше. Щоб їх обіграти треба викладатися по повній.

З Україною албанці перетиналися двічі. У відборах на ЧС-98 та ЧС-06. Ще двічі грали товариські матчі. 5 перемог і одна нічия (той матч не мав турнірного значення). Та в ті часи албанці були аутсайдерами і здебільшого виключно захищались. Зараз вони грають набагато сміливіше. І хоч на папері ми і далі очевидний фаворит, але вже розуміємо, що моменти будуть і біля наших воріт.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.09.2024, 14:33
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (877 комментариев)
Подписчиков:
5
Медали:
Выбор редакции × 159
Топ-матчи
Лига наций Греция Финляндия 3 : 0 Закончился
Люксембург Беларусь - : - 8 сентября 16:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть