Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що, знову?

2024-09-08 10:08 Давно немає бажання писати про футбол Динамо та збірної . Немає сенсу, Так виходить, що більшість ...

Давно немає бажання писати про футбол Динамо та збірної . Немає сенсу, Так виходить, що більшість вболівальників бажає бачити лише перемоги , а на те, що не дозволяє команді регулярно перемагати, намагаються не звертати уваги. Розумію вболівальників, але це ще пів біди, огидно, коли люди, до обов'язку яких входить говорити і писати тільки правду, перетворюються на лизоблюдів і пишуть тільки хвалебні пости та статті.

Пам!ятаєте, що писали про збірну України перед початком ЧС? Згадали? А чім все закінчилось? Так ось, і зараз після гарного нокауту всієї нашої системи керування футболом нічого не змінилося. Де ви бачили аналіз гри збірної на ЧМ та взагалі, команди Реброва ? Невже Єрмак не дозволяє?

Сумно читати висловлювання Реброва, мовляв, йому не зрозуміло як оборона так грає, але ще неприємніше читати думки людей, які, ніби з футболом на ти, тобто все життя пов'язане з улюбленою грою мільйонів. Однак і вони не розуміють, чому це збірна в черговий раз наповнила памперс до країв, хоча причини цього лежать на поверхні. На мою думку, звичайно. Так вийшло, що останні років п'ять театр став головним у житті України, тобто те, що відбувається і причини, мало кого хвилюють, головне добре виглядати в будь-якій ситуації. Тож не варто дивуватися результатам збірної, все настільки закономірно, що дивує лише одне, чому причинно-наслідковий зв'язок журналістами, менеджерами та людьми футбольного кола не простежується навіть сьогодні. Чому ми бачимо тільки с захоплення та хвалебні слова на адресу футболістів, команди та самої гри ? Чому?

Суцільні обтічні фрази і такі ж висновки, ось тільки це справжня ведмежа послуга вітчизняному футболу в нашому випадку. Влада живе сама по собі - Шевченко давно торгує обличчям , відвідуючи усі матчі збірної, але самим футболом не займається , тренер Ребров , він же віце- президент АФУ недоторкана особа, бо пам"ятаєте хто його підтримує у владі, а вболівальник реагує в залежності від результату. Варто тільки виграти команді, як хвиля обожнювання та лестощів перехльостує все. І при цьому на дрібні прояви негараздів ніхто не звертає уваги. А коли результат негативний, всі ніби з ланцюга зриваються і тепер нова хвиля агресії та розчарування мчить, але переважно без глибокого аналізу того, що сталося. А далі все по колу.

Ось шедевр викладу думки людиною, яка не простий вболівальник: "З незрозумілих причин дозволили їм грати на їх найкращих якостях, а саме, на контратаках." Тобто як це розуміти? Це простий вболівальник може не розуміти цих причин, хоча я давно розумію, в чому справа. Вчора збірна грала першим номером , у повільний футбол та ще без ударів по воротам. Той стиль гри, або структура, ніяк не дозволяє серйозно протистояти супернику , що грає на швидких контратаках . Ну не можна тримати м"яча, а воротаря суперника в спокої , сподіваючись, що це ключ до перемоги . Це однозначно нічого не дає. А збірна Реброва саме так завжди грає в минулий футбол Барселони , але тільки в першій частині, тобто тримає круглого і все . Завжди!! Вчора теж ! А коли суперник грає на контратаках, наша збірна не в змозі протистояти . Не перестаю дивуватись нахабству і не побоюсь цього слова, хамства Реброва та ще деяких, як би, журналістів та менеджерів. . Я ще розумію, що вболівальник незадоволений результатом збірної, але слова тренера та людей футболу дає мені всі підстави дивуватись ще більше. . .

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.09.2024, 10:08
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10375 комментариев)
Подписчиков:
135
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига наций Хорватия Польша 1 : 0 Закончился
Кипр Косово - : - 9 сентября 19:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть