Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ігор Краснопір | Як опинявся у небезпечних позиціях проти Динамо (Розбiр) Выбор редакции

2024-09-23 20:26 Ігор Краснопір у матчі проти Динамо провів гру, яку важко оцінювати однозначно. Захисники ДК мали успіх ... Ігор Краснопір | Як опинявся у небезпечних позиціях проти Динамо (Розбiр)

Ігор Краснопір у матчі проти Динамо провів гру, яку важко оцінювати однозначно. Захисники ДК мали успіх у боротьбі проти нього – Ігорю майже не вдавалося чіплятися за м'ячі у другій третині. Основна проблема – слабка гра на другому поверсі, яка з моменту публікації мого попереднього відео про нього досі не покращилась.

Себальос, під якого частіше відкривався нападник Руху, часто вигравав у нього "чергові" ігрові епізоди – тобто перші доторки, фізичну боротьбу, так само, як і Михавко. Проте у фінальній третині Краснопір, за моїми підрахунками, щонайменше 6 разів позиційно перегравав центральних захисникiв Динамо і був близьким до взяття воріт. Дуже близьким.

Вiдео iлюстрацiя епiзодiв (дивитися краще разом iз коментарями пiд самим вiдео на ютуб або тими, що залишив тут)

1️⃣Рух вкидає аут, Себальос тримає Краснопіра,

на якийсь час м'яч "закривається", через що Себальос припиняє його тримати і Ігор зникає з його поля зору. Що і дозволяє йому відкритися у простір за спиною колумбійця, який він загубив позаду себе разом із нападником. Епізод закінчується ударом у створ, хоч і не надто амплітудним через незручну висоту подачі.

2️⃣Знову епізод проти Себальоса. Краснопір заходить йому за спину і тепер знаходиться у сліпій для захисника зоні.

Час на те, щоб перелаштуватися на інше плече був, але такі епізоди потребують міркування на високій швидкості, із чим Себальос має проблеми, чим i користується Краснопір. Під час подачі Браян вже був відіграний, правильна траєкторія могла відправити м'яч не до рук Бущана, а на ногу Краснопіру. З точки зору нападницької гри все було зроблено правильно, грати на випередження сенсу не було – висота подачі не дозволяла.

3️⃣Простір перед Федором. Чергова позиційна дуель між Краснопіром і Себальосом, і одразу помилка другого.

Краснопір відкривається у внутрішній коридор, тобто ЦЗ, задля гри по орієнтирах м'яч-нападник, має розвертатися через ліве від себе плече, але розвертається через протилежне, через що взагалі не контролює Краснопіра, який цьому тільки і радий.

Як ви знаєте, це взяття воріт не буде зараховано через офсайд. Але якщо ви гадаєте, що наявність положення поза грою автоматично нівелює всю небезпеку атаки – ви дуже помиляєтесь. Простору у Федора було вдосталь – це вже створена небезпечна ситуація, але далі таймінг його передачі не співпав із таймінгом відкривання Краснопіра. Себальос тут взагалі не контролював ситуацію і ніяк не впливав на те, чи буде Краснопір у ігровому положенні. Тож тут був присутній певний елемент везіння для ДК.

4️⃣Себальос знову зосереджується на м'ячі та не контролює спину, у цей простір вже прямує Краснопір, і виринає зі сліпої зони, коли той невдало перехопить передачу, опиняючись із м'ячем у штрафній.

Тут вже підстрахував Михавко.

Продовження у виглядi 5 та 6 епiзодiв, а також висновок, читайте в описi до вiдео на ютуб:

Дякую за увагу. У моєму телеграмi ви можете знайти бiльше подiбних розборiв, а якщо слiдкуватимете за моїми роботами на YouTube - матимете змогу ще й iнколи дивитись їх у вiдео виглядi

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.09.2024, 20:26
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (111 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 24
Топ-матчи
Лига Европы Тоттенхэм Карабах 3 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Верес Шахтер - : - 27 сентября 18:00
Чемпионат Франции Осер Брест - : - 27 сентября 20:00
Чемпионат Германии Боруссия Д Бохум - : - 27 сентября 21:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть