Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наш суперник: Лаціо Выбор редакции

2024-09-24 13:37 Перший матч в оновленній Лізі Європи кияни проведуть проти відомого італійського клубу. Орієнтовний основний склад Воротар ... Наш суперник: Лаціо

Перший матч в оновленній Лізі Європи кияни проведуть проти відомого італійського клубу.

Орієнтовний основний склад

Воротар

Іван ПРОВЕДЕЛЬ. 30 років. Італія.

Два роки тому його примітили у Спеції. Звісно італійці діють таким чином, адже платити великі гроші і не хочуть, і не можуть. Має російські коріння зі сторони матері.

Але вже народився в Італії. Загалом справляє досить непогане враження. Чимало рятував протягом останніх сезонів. Доводиться це робити, адже «орли» не відзначаються надійними діями в захисті. Запам'ятався багатьом тим, що забив гол в матчі ЛЧ. Таке не часто трапляється. Та все ж забивати - це не його основна функція.

Захисники

Нуну ТАВАРЕШ. 24 роки. Португалія

Три роки тому цього гравця примітив Арсенал. Але згодом лондонці підписали Зінченка і Тавареш почав їздити по орендах. В дебютних матчах за Лаціо виглядав дуже добре. Виділявся активними діями. Особливо проти Мілану. Зрозуміло що мотивація у нього зараз на найвищому рівні.

Алесіо РОМАНЬЙОЛІ. 29 років. Італія

В свій час подавав серйозні надії. Гадалося що виросте в основного захисника збірної. І хоча грав у Мілані стабільно, останні не передпідписали його. Як вільний агент повернувся до Риму (починав також в Римі, але в «Ромі»). Та поза як залишається серйозною бойовою одиницею.

Маріо ХІЛА. 24 роки. Іспанія

А ось з другим центральним захисником проблема. Навіть взяли в оренду в "Марселя" Жиго. Та той поки має проблеми зі здоров'ям. Тому ймовірно гратиме Хіла. Вихованець «Реалу». Та поки на серйозному рівні зіграв не багато.

Мануель ЛАЦЦАРІ. 30 років. Італія

Вже 5 років грає в Римі. Перші сезони справляв враження, що це справді гарне придбання. Добре підключався до атак. Та останнім часом якось потьмянів. Хоча тренери продовжують йому довіряти. Не виключаю варіант з чорногорцем Марушичем. Також гравцем досвідченим і майстерним.

Півзахисники

Маттео ГЕНДУЗІ. 25 років. Франція

Десь в Арсеналі не витримав конкуренції. Але вже в Марселі ожив. Підійшов він і Лаціо. За характеристиками схожий з нашим Шапаренком. Різниця лише в тому, що він протягує м'яча не на швидкому дріблінгу, а більше в силовому стилі. Дешам навіть викликав його до збірної, де він зіграв майже весь матч з Бельгією. Діючих збірників в "Лаціо" небагато.

Ніколо РОВЕЛЛА. 22 роки. Італія

Один з лідерів італійської молодіжки. Орендований у «Ювентусу». Останнім часом йому стали більше довіряти ніж ветерану Весіно. Гравець справді цікавий і різноплановий. Але все ж не Барелла, як на мене.

Маттіа ДЗАКАНЬЇ. 29 років. Італія.

Капітан цього «Лаціо». Спалетті викликав його на євро. Навіть Маттіа забив гарний гол хорватам, врятувавши Італію від поразки. В клубі звісно основний організатор атак. То ж слід чекати багато активної гри на лівому фланзі.

Настав ІСАКСЕН. 23 роки. Данія

Минулого року купили за чималі гроші у «Мідтюланда». Там він багато забивав. Але поки на рівні Серії А не вражає. Хоча він ще досить молодий і може додати.

Нападники

Булає ДІА. 27 років. Сенегал

В позаминулому сезоні просто розривав за «Салернітану». Сподівався на цьому фоні перейти в команду більш міцну. Але щось не зрослося. Відповідно дещо змарнів. І ось зараз потрапив у імениту команду. Дуже старається в перших матчах. Забиває постійно. На мій погляд його слід найбільше остерігатися.

Валентін КАСТЕЛЬЯНОС. 25 років. Аргентина

У ньому бачили заміну Іммобіле. Та загалом він якось не зовсім вписався. Це гравець більше вістря атаки. Поступово адаптувався і сам і до нього. Добре грає на другому поверсі.

Тренер

Марко БАРОНІ. 61 рік

Був непоганим захисником. Але міняв команди як рукавички. Коли став тренером продовжив цю лінію. Серед досягнень як футболіста – скудетто 1990 року в команді Марадони, а як тренер два роки тому виграв Серію Б з «Лечче». А в минулому сезоні врятував ледь не збанкрутілу «Верону» від вильоту.

«Динамо» двічі стикалися з «Лаціо» в історії. Вперше ще за Лобановського восени 1999 року. Це коли в групі ЛЧ двічі програли 1:2 в Римі й 0:1 в Києві, але набравши лише 7 очок, вийшли в наступний раунд. Ну а другий раз перетнулися вже за Хацкевича в 1/8 фіналу ЛЄ. Тоді була обнадійлива нічия 2:2 в гостях. Та дома програли без шансів 0:2.

З тих часів у нас залишилося зовсім мало гравців: Буяльський, та ще запасний тоді Шапаренко.

Не менш сильно змінився і «Лаціо». Закінчилася можна сказати у них ціла епоха. Пішли Іммобіле, Луїс Альберто, Феліпе Андерсон. Ці люди були обличчям команди. Сімоне Індзагі вже кілька років тренує «Інтер». Зараз команда перебуває десь на роздоріжжі. Змінюються тренери, шукають недорогих гравців. Грошей як не було, так і не має. Цього щоправда вистачає щоб регулярно грати в єврокубках. Щоправда, ЛЧ виглядає більше як мрія.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.09.2024, 13:37
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (897 комментариев)
Подписчиков:
5
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Лига Европы Тоттенхэм Карабах 3 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Верес Шахтер - : - 27 сентября 18:00
Чемпионат Франции Осер Брест - : - 27 сентября 20:00
Чемпионат Германии Боруссия Д Бохум - : - 27 сентября 21:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть