Політично активний Колліна

 

Телеканал «Перший національний»

 Фрагмент передачі «Футбольний код», 18.07.11, 22:00

 Ведучий (Андрій Столярчук): Тобто у нас, за великим рахунком, не має конкуренції, яка б допомогла кваліфікації цих арбітрів? Відіслати у другий дивізіон, нехай вони там підвищують кваліфікацію. Чи у нас в такому випадку не було б кому судити?

 Гість в студії (Олександр Денисов): Вы понимаете, я же не гость из Италии, чтобы кого-то куда-то отсылать. Я могу выражать своё мнение.

 Ведуча (Наталія Розинська): Це питання до пана Колліни, напевно?

 Гість в студії (Олександр Денисов): Скоро, на фоне таких вот ошибок, у нас Наталья Рачинская будет единственным титулованным арбитром, которому также нужно будет вручить какую-нибудь звезду.

 Ведуча (Наталія Розинська):  Але зате пан Колліна приймає активну участь у різноманітних футбольних заходах політичного характеру.(!?)

 Гість в студії (Михайло Метревелі, заступник гендиректора НТКУ): Когда Саша сказал про гостя из Италии, он имел в виду не Коллину.

 Ведуча (Наталія Родзинська): Я думаю, що всі собі зрозуміли, кого він мав на увазі.

 +++

 КОМЕНТАР

 Як можна назвати цю передачу футбольною, якщо професійний рівень її ведучих віддзеркалюється у таких недолугих перлах? До того ж, хіба справжні футбольні авторитети ризикуватимуть своїм реноме, перебуваючи у компанії з невігласами, які навіть не здатні прослідкувати за логікою бесіди. Адже присутні в студії так і не з'ясували між собою, кого саме слід вважати «гостем з Італії». Кожен залишився при своїй думці. Очевидно ця обставина і спонукала ведучу зробити сенсаційну заяву про те, що П'єрлуїджі Колліна «приймає активну участь у різноманітних футбольних заходах політичного характеру».

З такою профільною кваліфікацією пані Родзинської не те що ігри другого дивізіону коментувати соромно, а й взагалі варто утриматися від будь-яких публічних розмірковувань про футбол. Тим паче напередодні проведення Євро-2012. А раптом ще якусь відверту дурницю і про підготовку до європейського турніру запустять в ефір державного телебачення творці «закодованого футболу». Причому так, щоб УЄФА здригнувся від скандалу. Судячи з усього - до цього йде. Адже примітивна пародія на дискусію про футбольне життя, на жаль, знову і знову виходить в ефір Першого національного, задовольняючи самолюбство і амбіції самозакоханої пари, що наївно продовжує вважати себе фаховими  ведучими. Невже це справді комусь потрібно, коли на головному телеекрані країни спалахують такі з дозволу сказати - «зірки»?

 

 

 

Автор: (S.Vasiliev)

Статус: Читатель (15 комментариев)

Подписчиков: 34

34 комментария
Лучший комментарий
  • Сергей Васильев(S.Vasiliev) - Читатель
    21.07.2011 18:28
    Мова йде не про те, хто виробляє найоб'єктивніший телепродукт - НТКУ, 1+1, ІНТЕР, ТРК "Україна", ICTV, ТРК "Київ", чи уявна студія ФФУ. Це дуже суб'єктивна оцінка. Головне, щоб він був якісним, професійно виготовленим і відображав усі смакові відтінки давніх футбольних традицій. До речі, усі колективні члени ФФУ, укладаючи угоду про співробітництво, підтверджують свою готовність під егідою національної асоціації популяризувати футбол на всіх рівнях. Тому не треба чекати від федерації якогось додаткового сигналу чи запрошення. У кожної футбольної структури - члена ФФУ - на своєму рівні компетентності є достатньо самостійних важелів для реалізації цілої купи корисних та цікавих проектів з розвитку футболу. Аби було бажання.
    • 6
Комментировать