Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Майстер-клас для пана Несенюка

2011-07-31 22:22 Повний текст знаходиться тут: http://vivafcdk.kiev.ua/?id=60&show=full, скопіюю з нього лише пару абзаців... Варто сказати, що Донецьк живе ...

Повний текст знаходиться тут: http://vivafcdk.kiev.ua/?id=60&show=full, скопіюю з нього лише пару абзаців... Варто сказати, що Донецьк живе футболом. І в цьому далеко не остання заслуга менеджерів Шахтаря. Наступні кілька абзаців спокійно можна вважати майстер-класом для пана Несенюка, який стверджує, що рекламувати київське Динамо повинен Юрій Павлович і його команда, а не служба реклами і маркетингу, а афіші матчів - абсолютно зайва річ, бо в Амстердамі їх нема... Ще в Червоноармійську (а це майже 60 км від Донецька) ми звернули увагу на великі плакати з емблемою кротів.



Тут же в магазині можна купити тематичне морозиво. На ньому нема написів "Шахтар", лише "Чемпіон" і "Євро-2012", але клубні кольори роблять свою справу, спрацьовує рефлекс і людям байдуже скільки коштує та льода на патиці і яка вона на смак - ажіотаж на цю продукцію в спекотну погоду чималий.



В Червоноармійську на автовокзалі висить афіша з наступним домашнім матчем Шахтаря, по всьому Донецьку їх просто валом. Можна зустріти і афіші донецького Металурга, але їх на порядок менше. А тепер питання: хоч щось подібне ви бачили в Києві?



Квитки на матч можна придбати в будь-якому кіоску преси. Цікаво, чи існують у них черги за квитками перед стадіоном?



Хочете екскурсію на стадіон Динамо? А в клубний музей? Ага, щаззз, мрійте-мрійте... А в Донецьку це діло безкоштовне для власників сезонних абонементів.



З рекламою футбольної школи у нас теж все зрозуміло. А навіщо її рекламувати, якщо туди беруть лише дітей мажорів за чималі грошики?...



Ну і фішка дня. Ви колись бачили щоб керівництво Динамо говорило щось хороше в адресу своїх ультрас? Ви хоч раз бачили, щоб клуб наш використовував фото з піротехнікою на плакатах? В Донецьку наявність студентських секторів і офіційного фан-клубу не заважає штампувати рекламу для ультрас-руху...



І наостанок: коли в магазині Динамо з’явиться атрибутика з новою емблемою? Тут вона з’явилась в перший же день. Магазин на фото - далеко не найбільший фан-шоп Шахтаря в Донецьку, але динамівським менеджерам тягатись з ним в асортименті і якості продукції доводиться лише у снах.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.07.2011, 22:22
wbc
Автор:
(wbc)
Статус:
Читатель (39 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал - : - 30 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть