Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому Сьоміну варто повчитися у Ковальця та Максимова?

2011-08-28 10:25 В останній час на сайті лунає дуже багато закликів зробити Максимова чи Ковальця головним тренером ДК. ...

В останній час на сайті лунає дуже багато закликів зробити Максимова чи Ковальця головним тренером ДК. Можливо, у них не так багато досвіду чи тактичних знань, але Сьоміну,на мою думку, є чому повчитися у цих двох українських спеціалістів.

У Ковальця - довіряти молоді та сворювати боєздатний настрій у команді юнаків, завдяки якому вони грали на одному рівні та перемагали Динамо, Шахтар, Металіст... Тут же спливає у пам'яті момент, коли у домашньому матчі з Рубіном (0:2) після 70 хв. наші футболісти ходили пішки, мабуть, вважаючи, що все втрачено. Ще імпонує у тренерському стилі  Ковальця,якщо вірити останньому інтерв'ю, те що він пояснює кожному гравцю з яких причин той не потрапив до стартового складу.

У Максимова - сміливості та твердості у рішеннях. Прикладом слугує вчорашній матч із Зорею, програючи протягом 1 тайму 0:1, Максимов не побоявся змінити до 35 хв. двох гравців, які не демонстрували те, чого від них вимагається, і перейти на гру у три захисники. Результат всі ми бачили - вольова перемога "Кривбасу". Особисто мені не вистачало таких рішень від Сьоміна у матчах із "Брагою" та "Рубіном".

Хочеться побажати успіхів цим командам із нашими спеціалістами і побачити їх у верхній частині таблиці. 

Дякую за увагу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.08.2011, 10:25

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть