Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нове лого на колонаді стадіону

2011-09-02 17:13 Спочатку про історію питання. До дня презентації нового логотипу слід було терміново поміняти усі старі логотипи ...

Спочатку про історію питання. До дня презентації нового логотипу слід було терміново поміняти усі старі логотипи на нові. На щастя, ми встигли. Про те, який обсяг роботи довелося виконати за короткий термін, ми не розповідали, бо знали, що все одно ніхто не подякує.

Так і сталося. Одразу після презентації нам було сказано, що нове лого на колонаді стадіону імені Лобановського не точно відповідає задуму дизайнерів. Ми пояснили, що зробити кращий варіант ми на той момент просто не встигали. Тоді, аби показати, які ми нікчеми, один вигнаний свого часу із роботи у міліції мужчинка, який називає себе усюди лідером фанатів, хоч ним не є, кинув заклик – зберемо гроші поміж собою, замовимо нове лого і подаруємо його клубу, у якому працюють отакі-сякі.

Знаючи, що ентузіазм більшості крикунів закінчується одразу, коли треба заплатити власні гроші, я жодної секунди не сумнівався, що нічого вони не зберуть, нічого не виготовлять, нічого клубу не подарують.

Тому клуб сам замовив нове лого для колонади і оплатив його виготовлення. Тепер той самий мужчинка та кілька його знайомих сповіщають про це нове лого як про своє велике досягнення. Про те, скільки вони зібрали грошей, ясна річ, мовчать. Тому хочу звернутися до тих, хто ці гроші тому мужчинці таки здавав. Вимагайте у нього гроші назад. Тому що нове лого повністю оплачене клубом.

Це просто наша робота, яку ми спокійно робимо у рамках наших можливостей, враховуючи побажання уболівальників.   

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.09.2011, 17:13
neseniuk
Автор:
(neseniuk)
Статус:
Начинающий писатель (170 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ланс Лорьян 2 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Александрия Рух - : - 4 мая 13:00
Чемпионат Англии Арсенал Борнмут - : - 4 мая 14:30
Чемпионат Испании Реал С-дад Лас-Пальмас - : - 4 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть