Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про відкрите тренування

2011-09-27 13:42 Вітання усім! Насамперед дякую тим, хто прийшов учора на відкрите тренування. Гравцям і тренерам дуже потрібно ...

Вітання усім!

Насамперед дякую тим, хто прийшов учора на відкрите тренування. Гравцям і тренерам дуже потрібно відчути, що вони насправді потрібні уболівальникам. На жаль, людей було менше, ніж могло бути. Причина - незручний день і час плюс пізнє повідомлення. Це сталося тому, що день і час відкритого тренування Юрій Сьомін призначив вже після гри із "Шахтарем". Призначити без нього ми не могли. Можливо, побачивши як до команди ставляться люди, наш тренер буде повідомляти про відкриті тренування раніше. Пропозиції на зустрічі уболівальників із футболістами, футболістів і тренерів із пресою і тому подабне йдуть від нас до команди щотижня. Але вирішує все тренер. Як він скаже, так і буде. Думаю, буде краще.

Тепер коротко по попередньому блогу. Мені надіслали відео із файерами із Німеччини та іспанії. Подивився. Там це одноразові явища і не завжди на стадіоні. Що підтверджує мою тезу про те, що файери уходять. Ставити у приклад турків і росіян не коректно бо ми за них вищі. А Італія із своїми "ультрасами" поступово перетворила свій чемпіонат із найсильнішого у світі у самі знаєте який. Тож прийом із відео некоректний. Можна знайти відео дурня на нашому стадіоні, який дудить у дудку. Але ж це не значть, що на нашому стадіоні заохочують дудки, чи не так?

Свого часу я був готовий поставити памятник Вадиму Костюченку за те, що він покінчив із дудками на нашому стадіоні. Сподіваюсь, що знайдеться кому поставити памятник коли ми покінчимо із файерами. Не мені, не подумайте. З мене досить визнання, яке минулої суботи матеріалізувалося у досить дотепному зображенні мене самого на тлі моїх висловлювань у цьому блозі. Мені сподобалось. Прошу автора прислати пару штук на память хоч на якісній плівці, на якій це було зроблено, хоч у електронному вигляді. Можна навіть тут на блозі виставити.

Щодо відео із фанатського "фільму". Ще раз стверджую, що це некоректний монтаж. Футболісти і тренери ніколи не скажуть, що вони проти уболівальників. Також вони завжди скажуть, що їм приємно чути підтримку на виїзді. Та чи означає це, що вони за "ультрасів" і ставлять їх вище решти глядачів?  Типовий приклад виривання слів із контексту. Особливо це стосується записів на показі "фільму". Футболісти і тренери у нас розумні і ніколи не скажуть в гостях погане про господаря, який їх запросив. І це цілком нормально. Але це не означає. що цей господар найкращий проміж усіх інших.

Взагалі я все більше упевнююся, що наші окремі суперечки йдуть на користь, надихаючи моїх опонентів на щось оригінальне. І мені приємно почути ділові зауваження. А такі справді є, вдячний за це. Отак і будемо разом рухатись уперед.

Як і мало б бути, у окремих коментах наявна звичайна брехня, на яку відповідати немає сенсу. Навіщо сперечатися із тим, хто свідомо бреше? Нормальних на сайті більшість. 

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.09.2011, 13:42
neseniuk
Автор:
(neseniuk)
Статус:
Начинающий писатель (170 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Англии Эвертон Ливерпуль 0 : 0   24 апреля 22:00
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00
Монако Лилль - : - 24 апреля 22:00
Чемпионат Англии Кр-л Пэлас Ньюкасл - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть