Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Естадіо!!! & комплекс меншовартості на ІНТЕРІ.

2011-11-12 18:57 Добрий вечір Вашій хаті! Хтів строкнуть в "отчёт о матче", але в себе краще буде. До ...
Добрий вечір Вашій хаті!

Хтів строкнуть в "отчёт о матче", але в себе краще буде. До речі, дякую за увагу, що заглянули)

На естадіо таки "просочився" та отримав купу позитиву!

Транспортний цех запропонував відмітити "день визволення Києва"- п'ятницю.. Не знайшов причини відмовитися, тим більше великий футбольний день.)

Добре поспілкувалися, після чого й вирішив спробувати попасти на стадіон.

По-правді, хто хоче, той досягає, хто стукає, тому відчиняють, обійшлося без "формалізму".. І ось відкриваю новий-старий добрий "Республіканський", а нині столичний, що означає Національний стадіон "Олімпійський".

Не впреше переконуюся, саме люди є окрасою всього навколишнього, або нажаль й навпаки..

Який чудовий в нас народ! Скіко людей, родинами приходили, навіть з тещами! Багато з малими дітлахами. Молодь готувалася, позагримірувалися як нарядно, супер! Маси позитиву! Та й не оманулися,що прийшли, дякуючи всьому творчому колективу Національної збірної команди в купі з німецькими гостями.

Стадіон, те що навколо не довершений. В перерві не зустрів ані "Льдінки", ані кортів, ані жовтенького старого-доброго медично-відновлювального комплексу, по простому бані. Це вже історія, як й освітлювальні мачти, в монтажі й обслуговуванні яких приймав участь вже покійний батя Володимир, хай їм там з Валерієм Васильовичом й багатьом іншим буде краще ніж тут. Він був займався в ФШМ, трохи молодшим за покоління "Лобана".

Місця були й цілком комфортно розмістився в 1-му яруся, орієнтовно де колись був улюблений "13" сектор. Особливої візуальної різниці не відчув у апгрейді стадіону знизу, певно таки, що вона найбільше відчутна зверху, куди вже діставатися не ризикнув, З місць де був, ніяких оголошень по стадіону не чутно, але коли почався гомін й свист,зрозумів, що приперло президента держави.)) Крісло модне, але потім зрозумів,що краще не підстрибувати, бо спадав шарф, на якому сидів, й тріщало воно дуже, немов відламається.

Футбол суперовий, багато голів, купа емоцій, братання з сусідами, хвилі, скандування! Це моє. Але звісно дрібниці не помічаються, чи втрачаються у LIVE. Такий футбол саме для мене) Додому заземлився о 3-й годині ночі. А зранку, сьодні, слава Тобі Боже, вихідний, то ж знайшов де подивитися запис матчу: ЕХ.Уа!)

Все клас! Картинка, інформаційний супровід, й коментатори начеб то в порядку.. Але знов цей комплекс меншовартості..

"Ця "КАЗКА" продовжується", "хто б міг подумати шо 2-0?!"... Дратує мене це по повній! Не можу терпіти, це ж якесь чмошнічество... Ну хіба можна, по перше самого себе не поважати.Тут же показавши гігантську футболку збірної на трибунах з надписом "Ми ВІРИМО", й коментуючи який це гарний приклад для вболювальників, зливати свої комплекси в багато мільонний ефір. !!! А як же виграти, коли такі гальма, така інерційна закомплексованість?! Просто торба, бо це не вперше вилізає... Читайте історію країни, футболу, спорту в Україні, скіко досягненнь, перемог ми ВЖЕ маємо! Як в світі ставилися до предків, скіфів, русів, українців, козацтва. Брали в легіон тіж самі Е вропейці.. Попийте валеріяночки, чи ректально, як вже таг страшшно.. Або комплексуйте собі вдома чи зі свома однодумцями, щоб "звуку" не було, й дайте працювати тим, хто гідний перемог.. Хлопців є, хто розбирається й говорити, й грати вміє як належить!

Оце така ложка дьогтю після перегляду на тб 1-го тайму.

Відкрив запис НТВ, так там москалі...) В них все по свому, ворота з іншого боку, ФРГ на полі, й оцифровка гірша. Коротше, проїхавсь Подолом, накупив улюбленого Жигулівського, строкнув це, та йду сє дивитися 2-й там під стогін "жалких ватрушек", як наріцав іноді мій тренер.)

Ще раз спасиБо за гру, позитив всьому нашому НАРОДОВІ, що завжди поруч! Вам,брати&сьостри):

"Я узнал, что у меня
Есть огpомная семья -
И тpопинка, и лесок,
В поле каждый колосок!

Речка, небо голубое -
Это все мое, pодное!
Это Родина моя!
Всех люблю на свете я! "

А це АУДІО суто балаболам, холостими, шоб знали НАШИХ:

http://media.film.ru/brat2/media/danila.mp3

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.11.2011, 18:57
torro39
Автор:
(torro39)
Статус:
Старожил (640 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть