Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Їм байдуже,або повість про справжніх "журналістів"

2011-12-22 16:23 Для мене особисто,журналістика-четверта влада.Влада,яка, насамперед, контролює три попередніх.Влада,яка вказує на помилки та огрішності.Вказує,насамперед,для виправлення і викорінення ...

Для мене особисто,журналістика-четверта влада.Влада,яка, насамперед, контролює три попередніх.Влада,яка вказує на помилки та огрішності.Вказує,насамперед,для виправлення і викорінення помилок в майбутньому.

Дуже багато критики вилилося на адресу "МЮ" за осінні виступи.Виліт з ЛЧ,дербі,гра в чемпіонаті.Серу Алексу згадали все:трансферну діяльність(Бебе),відношення до групового раунду ЛЧ,погану форму команди.Гравці,теж отримали сповна:пригадали всі загули,втрату форми лідерами.Мало не було ні кому.Команда зібралася.

Схожа ситуація відбувається в всіх європейських командах топ-рівня.Сміливо,можна,пригадати "Челсі"(як дістається коучу Вільяшу-Боашу,лідерам команди Лемпсу,Террі,Дрогра)."Арсенал","Лівер".В інших країнах ситуація -такаж.Навіть,"Марка"(яка є про-реалівська)дозволяла собі шалену критику в бік "галактікос" до приходу Жозе Моуріньйо.В Німетччині дістається,діставалося,і буде діставатися "Баварії"бо клуб з такими традиціями і фінансами не може грати по іншому.Сміливо називаючи мюнхенців -ФК "Голівуд".В Італії перимивають кісточки всім.

Але чомусь в нас по іншому....Тільки сухі заголовки:"Динамо поступилося....","Динамо вибуло....",Динамо" закінчило виступ в...".Складається враження,що в нас все- ок.

Був свідком ситуації,коли на матчі "Оболонь"-"Динамо" в 2010 році(ще коли головним тренером був Газаєв,"Динамо" перемагало 0-2,але в кінці матчу втратило перевагу,завдяки помилкам Бойка).На декілька рядів вище мене сиділи журналісти:"Динамоманії","Футболу",та сайту "football.ua.Вони явно не вибирали епітетів,щодо гри "Динамо".Особливо, діставалося головному тренеру Газаєву.На моє величезне здивування,на наступний день,звіти про гру були суто позитивні.Навпаки,все було доволі оптимістично: мовляв,Бойку не вистачило майстерності,зате не погано відіграв молодий Гармаш,який витіснив придбаного аргентинця Бертольо.

Кому потрібна така журналістика?Я переконаний,що клубу "Динамо"Київ і його президенту Ігорю Михайловичу Суркісу точно ні!

На що перетворилася наша журналістика?На копірайторів?На відбілювачів?Питання -риторичне....

Пригадую гру в 2010 році "Динамо "-Закарпаття".Рахунок матчу 2-0,але це була вимучена перемога.Ми грали другий тайм в меншості,ужгородці створили 3-4 гольових момента біля воріт Шовковського.І це після поразки в першому колі.Відкриваю "Футбол" так написано все по іншому.Чи скажімо,приклад з недавнім матчем з "МетаДоном" картина -такаж.

Панове журналісти!Якщо Вам не байдужа доля ФК"Динамо " Київ,я Вас просто молю почніть критикувати "Динамо".Аргументовано,виваженно,без емоцій.Не бійтеся втратити акридетацію,не бійтесь втратити,місце в міждународному пулі.Любов не вимірюється в матеріальних речах

А то виходить,дивна ситуація Журналісти сидять без роботи(Джулай,Босянок,Щербачов),а ми слухаємо всіляких пі...ну ви зрозуміли.

Можливо,я виховувався в дусі перемог "Динамо" на всіх фронтах і такий стан речей мене не влаштовує.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.12.2011, 16:23
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Алавес Хетафе 0 : 0   18 мая 22:00
Чемпионат Украины ЛНЗ Заря - : - 19 мая 13:00
Чемпионат Италии Сассуоло Кальяри - : - 19 мая 13:30
Чемпионат Украины Минай Колос - : - 19 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть