Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Металург - Волинь

2012-03-30 22:39 Доброго вечора, шановні читачі Динамо від Шуріка. Розумію, що сайт створений пріоритетно для вболівальників Динамо (до ...

Доброго вечора, шановні читачі Динамо від Шуріка.

Розумію, що сайт створений пріоритетно для вболівальників Динамо (до яких я також відношуся), але для мого серця є близьким є ще один клуб, який сьогодні порадував мене і своєю грою, і, перш за все, результатом.

Я не відчуваю аніякої антипатії до Металургу, навіть не дивлячись на те, що його поразка Шахтарю в чемпіонаті України стала фактично аксіомою, але все ж дійсно приємно, що Волинь, в супереч прогнозам спеціалістів, знайшла в собі сили, щоб розгромити суперника, в якого вірили всі, окрім вболівальників луцької команди.

Як вболівальник Динамо (і, відповідно, всього, що так чи інакше пов'язано з нашим клубом) я не можу не радіти успіху Анатолія Васильовича Дем'яненка, який, схоже, знайшов певне взаємопорозуміння з гравцями свого клубу, і луцька команда вже другий матч підряд демонструє достойну гру. Добре, що цього разу зусиллями Майкона і Савіча волиняни отримали непоганий гандикап і в кінці матчу могли грати спокійно, не переживаючи про те, що арбітр знову поведе себе необ'єктивно і "намалює" одинадцятиметровий з нічого.

До речі, про Майкона: після цієї гри мені здалося, що Анатолій Васильович знайшов підхід до бразильського нападника, і він почав демонструвати той рівень гри, який був при Віталію Володимировичу Кварцяному. Але, навіть не дивлячись на лідерство в бомбардирській гонці, я маю сумніви, що цей футболіст зможе підсилити Динамо в літнє міжсезоння (це з огляду на слухи, які виникають в інтернеті), тому в блозі шановного користувача urgen72 я проголосував за варіант "Майкон не нужен Динамо". Як на мене, то нехай він поки бігає в Волині, набирається досвіду, майстерності і дисципліни, і, якщо в його грі і далі буде прогрес, помножений на бажання одягнути біло-синю футболку, то я, як і, мабуть, більшість вболівальників Динамо, будуть раді бачити його в лавах нашої улюбленої команди.

Для тих, хто не дивився цей матч, нижче приведу відео голів.

П.С. Трішки не по темі, але не можу не написати: в неділю наша команда грає з Чорноморцем. Звісно, це не Дніпро і не Шахтар, але матч не менш важливий для нас, для турнірного становища, тому динамівцям потрібна наша підтримка на стадіоні! Про це говорив Ігор Михайлович, про це говорять футболісти, і я теж приєднаюся до них. Тому давайте максимально заповнимо трибуни НСК Олімпійського в цю неділю і разом (хоч і в різних секторах) підтримуватимемо нашу улюблену команду. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Дякую за увагу ;-)

З повагою, Westt.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.03.2012, 22:39
Westt
Автор:
(Westt)
Статус:
Наставник (1008 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Франции Мец Ренн 1 : 1   4 мая 20:00
Чемпионат Италии Сассуоло Интер - : - 4 мая 21:45
Чемпионат Франции Брест Нант - : - 4 мая 22:00
Чемпионат Испании Мальорка Атлетико - : - 4 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть