Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Аккуратно, Тёма :)

2012-04-01 09:28 Автоексперт радить Мілевському не вмикати гоночний режим на своєму "Феррарі" Футболісту київського "Динамо" Артему Мілевському, який ...

Автоексперт радить Мілевському не вмикати гоночний режим на своєму "Феррарі"

Футболісту київського "Динамо" Артему Мілевському, який нещодавно придбав за € 210 тис. яскраво-червону "Феррарі Каліфорнія" з відкидним верхом, не варто вмикати режим "Race". Це може призвести до аварії й побиття машини.



Таку пораду футболісту через Gazeta.ua передає автомобільний експерт, телеведучий і журналіст Олексій Мочанов.

"Коли дізнався, що Мілевський купив "Феррарі", надіслав йому смс-ку, щоб він не захоплювався крутінням перемикача, який знаходиться справа на кермі, – розповідає Мочанов. – Попереджую всіх власників "Феррарі": при жодних обставинах не можна вмикати режим "Race". Він зроблений для того, щоб їздити лише на трасах для гонок зі спеціальною шиною. Якщо ж цей режим увімкнути на звичайній гумі, то можна розбити машину. Вона розвернеться, оскільки потужність дуже висока. У наших автосалонах, на жаль, не пояснюють цього водіям, і взагалі, що це за автомобіль".

Автоексперт вважає вибір Мілевського дуже хорошим, враховуючи, що Артем мав змогу обирати між німецькими й італійськими автомобілями. Нагадаємо, до цього в нього були "мазераті" ($256 тис.) й "Мерседес Кубік" (€160 тис.).

"Феррарі" – машина дуже надійна, але вона, як бійцівська собака, потребує постійної дресировки. Коли це авто рухається в тяжкому режимі, заїжджає на кільце, жорстко гальмує, різко розганяється, то воно живе дуже добре. А якщо Артем буде просто кататися між Конча-Заспою та центром міста на швидкості 60 кілометрів на годину, то такі автомобілі, як коні-скакуни, дуже швидко помирають", – зазначив Олексій Мочанов.

Він також підкреслив, що в Києві є лише одна гоночна траса "Чайка". Однак на "Феррарі" туди особливо не заїдеш, так як "побудована вона ще в 70-ті роки для автомобілів марки "Жигулі".

"Тьомка в нас такий "понтовий" трохи. У нас із ним гарні відносини. Я дуже радий, що він пересяде з "кубіка", на якому останнім часом їздив, на "феррарі". Тим більше, якщо його зарплата дозволяє таке собі купувати", – зауважив телеведучий.

На його думку, обновка Мілевського коштує дорожче, ніж 210 тисяч євро. Тому припускає, що вона в нього не нова.

"200 тисяч – це ціна "порше". Тому в нього або б/у автомобіль, або завезений з іншої країни та якісно розмитнений. Загалом, покупка дуже кайфова. Наш "бородач" тепер буде їздити і говорити: "Гебята, €210 тысяч? Я не в кугсе" (сміється).

 Анатолій БАБАК 
http://gazeta.ua/articles/sport/_avtoekspert-radit-milevskomu-ne-vmikati-gonochnij-rezhim-na-svoemu-ferrari/429421

Гы... За рулём такой машины лучше не бухать :))) И не из-за гаишников :)))

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.04.2012, 09:28
01.04.2012, 09:28
93114 0
oakina
Автор:
(oakina)
Статус:
Старожил (819 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Нант 0 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Полесье Заря - : - 5 мая 13:00
Чемпионат Италии Кальяри Лечче - : - 5 мая 13:30
Чемпионат Испании Осасуна Бетис - : - 5 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть