Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наш футбол

2012-04-09 19:26 Не втримався. Теж вирiшив написати. Вiдразу  по закiнченню матчу Динамо – Шахтар на сайтi з’вилось безлiч ...

Не втримався. Теж вирiшив написати.

Вiдразу  по закiнченню матчу Динамо – Шахтар на сайтi з’вилось безлiч статей про те, що киян в Донецьку «вбив» мiсцевий хан руками суддi-вакса. Що хлопцi не могли грати при таких обставинах i т.д.

Згодом появилась iнша «течiя»: Динамо повинно i в 10-х обiгрувати любого суперника, незважаючи на «вилазки ворогiв». Треба просто побiльше забивати! Що цiкаво, що i в першому i в другому випадку автори блогiв мають велику пiдтримку людей, якi знаходяться на сайтi. Однi вважають, що тiльки iх точка зору правильна, а iншi приводять безлiч контрдоказiв в протилежну сторону. Доходить до суперечок, взаемних погроз i т.iн.

Дехто вважае, що потрiбно просто насолоджуватись грою, незважаючи на позафутбольнi «iгри» та домовленостi мiж собою собою олiгархiв-«украiнцiв».

Словом, думок багато. Суперечок також вистарчае.

Менi здаеться, що кожна думка мае право на iснування. Кожен прав по-своему.

Але, якщо цього разу така вакханалiя, яка вiдбулась в Донецьку  пройде безнаказано, то в слiдуючий раз ми отримуемо ще «цiкавiшi» варiанти.

Про купленого суддю сперечатись немае сенсу. Свою точку зору з цього питання висловили i Вихров i Ступар i Спiрiн. А це – бувшi суддi, до речi досить заслуженi i авторитетнi люди в cуддiвському корпусi. Те, що суддя не помилився, а свiдомо вбивав одну команду – теж зрозумiло. Доказiв приведено безлiч. Яка причина? Грошi? Погрози? Про це знають тi, хто знае.

 Те, що «донецькi» правлять бал в краiнi теж всiм вiдомо. Ми «сховались» тут, на сайтi, «прикриваючись» любов’ю до футболу, вважаючи, що можна сховатись вiд дiйсностi. Нi! Не можна! Не вдасться!

Суддi вовки-кирееви сажають людей у в’язницi для того, щоб нiхто не заважав iм грабувати i нищити державу. Хто iм це заборонив? Нiхто! Невеликий натовп на пiдтримку засуджених iх не страшить. А по iхнiх «поняттях»  суддя-вакс не зробив нiчого надзвичайного? Нiкого не вбив, до в’язницi не посадив.  Вигнав з поля гравця Динамо?! А як же можна було поступити iнакше, якщо немае гарантii, що Шахтар зможе вдома виграти у свого основного суперника!? Народ все побачить i зрозумiе!? I що з того?! Пошумлять-пошумлять I перестануть. З часом.

Не може бути в такiй державi iнший футбол. I нам вiд цих реалiй на сайтi не заховатись…

Лише в нормальнiй державi встановлюються нормальнi порядки I закони. I вони поширюються на всi сфери життя. I на футбол в тому числi.

Iснуе прислiв’я: «Якщо та не будеш займатись полiтикою, то полiтика займеться тобою».

А вважати, що все можна залишити так, як е, м’ягко кажучи, не зовсiм правильно. Ми вважали, що футбол у нас – це щось таке, як оазис в пустелi, де можна розслабитись I отримати наслоду. Виявилось, що I тут для нас немае мiсця. Все вже розподiлено I вирiшено.

Iменно в даний час важаю недоцiльним критикувати Динамо за неякiсну гру (а вона дiйсно вимагае покращення), чи за неправильно вибрану тактику ii тренером (не являюсь, до речi,  його прихильником), недостаню кiлькiсть забитих голiв. Коли програють в чеснiй грi – будь-ласка! А в данiй ситуацii, коли проти нас грають люди на рiвнi державного керiвництва, команда, як нiколи потребуе нашоi пiдтримки. 

До речi, за часи всiх попереднiх украiнських «влад» на Шахтар такого тиску нiколи не було. Чи може я помиляюсь? 

А для того, щоб не лише футбол у нас був подiбний на футбол, а не на запланований спектакль, потрiбно добре подумати. I вирiшити. До осенi залишилось не так вже й багато часу…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.04.2012, 19:26
Sofocl
Автор:
(Sofocl)
Статус:
Наставник (1418 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Алавес Хетафе 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины ЛНЗ Заря - : - 19 мая 13:00
Чемпионат Италии Сассуоло Кальяри - : - 19 мая 13:30
Чемпионат Украины Минай Колос - : - 19 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть