Чи помічають чиновники УЄФА "особливості українського футболу"?

Журналіст сайту УЄФА, "постійний" блогер нашого сайту Ігор Лінник сьогоді надрукувався за місцем основної роботи статтею "Мірча, Пеп, Жозе і Юрій Палич". За лінком - можна буде і почитати. Але закінчення статті, сподіваюсь, без заперечень з боку автора (а, якщо такі будуть - я обов'язково знищу цей пост) - я наведу.

"За своїм виконавським рівнем "Шахтар" наразі виглядає цікавішим за "Динамо", тому за інших рівних обставин підопічні Мірчі Луческу мають бути попереду. Розуміє це і наставник донеччан, очевидно, відчуваючи також, що ця фора усе ж не надто велика. А тому, крім іншого, він - навчений досвідом стратег і тактик - постійно нав'язує біло-синім свій порядок денний. Мова йде про психологічний, інформаційний пресинг."

Я думаю, пан Ігор дуже толерантно, і в дусі прийнятого в УЄФА принципу "респект" натякнув про "психологічний, інформаційний пресинг" з боку кротів. Інше питання, що він не розкрив повністю, - на кого і як він впливає, отой пресинг. Втім, думаю, якщо чиновники УЄФА зацікавляться статтею журналіста власного видання - то Колліна доповнить"матеріалами для службового користування"...

Головне - щоб зацікавились... І помічали...

 

Автор: (AHATOM)

Статус: Эксперт (37731 комментарий)

Подписчиков: 8

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Виктор В(Pierre_Aronnax) - Эксперт
    20.04.2012 20:22
    • 2
Комментировать