Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Критика на блог-" Задолбали... Нет не ДК, а ВЫ!"

2012-04-24 00:08   Задовбали! Така в мене думка виникла після прочитання блогу " Задолбали... Нет не ДК, а ...

  Задовбали! Така в мене думка виникла після прочитання блогу " Задолбали... Нет не ДК, а ВЫ!"
Але задовбали не ті хто критикує і навіть не саме Динамо-задовбали такі як indigo! і після прочитання блогу-"Вы так ничего и не поняли, да и не поймете!!!"- схожого за темою, але не схожого за накалом, цей блог мене не тільки принижує мене як людину,а і порушує право на повагу до його гідності... Тому хотів би пройтися по цьому блогу.

По-перше, хотів би звернути увагу адміністрацію сайту,що відповідно до пункту 2.2 правил сайту данний блог повинен бути видалений, а акаунт автора може бути заблокований за висловлювання -цитую:"А по сути, кому нужна тут ваша критика? Игроки это вряд ли прочитают, а мне лично она и подавно не нужна - уже начитался помоев. Это ведь информационный ресурс, и люди заходят за информацией. А что в итоге они читают и получают? Что команду поносят хуже чем на Терриконе. Дожились... Я понимаю, что это пишут те 5% которым яйца мешают по жизни, но зачем же публично вываливать свою подноготную?! Будьте добры,  оставьте ее при себе." Також хочу зазначити, що
цей блог порушує статтю 28 Цивільного кодексу україни-".  Кожен має право на повагу до його гідності..."  Хочу зауважити, що тіх хто" 5% которым яйца мешают по жизни" насправді не 5%,а 20%-хоча буде деяка розбіжність-не у всіх є"яйца")))

Подруге,хочу пояснити чому цей блог мене задів. Я не вважаю себе активним критиком і не залишаю сотні коментарів на тему-як погано грає Динамо. Тимпаче я не залишав негативних коментарів після матчу з Волинню. Але сьогодні понеслось(((

Мене задовбало навіть не Динамо,яке грає жахливо,але до якого я так звик,що навіть не звертаю уваги на те що нам можуть забити)))Звик,звик...Мене задовбали сверх розумні та інтелигентні люди які вказують,що я мушу писати,думати,робити.

 indigo дивує-кажучи,що цей сайт інформаційний-так він такий. А ле це ще соц-мережа де люди спілкуються,діляться своїми думками-можливо полярними. Уявіть на що буде схожий сайт якщо 20% реалістів піде звідци-правильно на Терикон. Будете тут матюкати кротів,суддю,"не істенних"-усіх,щоб виправдати Динамо. Теж саме і на Териконі.

 Також дивють слова про інформаційну війну,яку впринципі розпалюють не кроти,а ми самі(і визнаю я цим блогом). Одне діло коли ми зі злості ображаємо кротів, але інше-коли ні з того,ні з сього обзиваєм 5 чи 20 % вболівальників Динамо яйце-думаючими.

 Щодо матчу з Волинню жодних питаннь-грали як завжди погано. Згоден мусолити тут нічого. Пирувати чи радіти будемо після золотого матчу. Хоча хочу нагадати що правила сайту не забороняють критику.

Не розумію порівняння Динамо з Динамо Лобановського,чи з Реалом. Тут порівнювати нічого бо буде здаватись що ми взагалі не граємо.

І останнє-не треба закидувати кротів шапками, бо буде дуже сумно,якщо програємо(((

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.04.2012, 00:08
nekomentiruy
Автор:
(nekomentiruy)
Статус:
Старожил (663 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть