Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Був колись я Джипом, а став Локо...мотивом.

2012-05-07 18:37 Є істини, в тому числі і футбольні, що не потребують доведення. Наприклад, не можна грати рукою, ...

Є істини, в тому числі і футбольні, що не потребують доведення. Наприклад, не можна грати рукою, не можна з крота робити сокола, не можна з Барселони робити Баварію. Кожна команда має свій зрозумілий, більш-менш ефективний стиль гри, за який і люблять свою команду. Цей стиль потрібно тільки покращувати з доданням інших яскравих рис, які вдосконалюються і не суперечать природі клубу. А тут виходить, що хотіли з Джипа зробити Локомотив. Тільки не врахували, що Джип по Шпалам не їздить, а тільки переїжджає їх і крокує далі.

Я розумію такі молоді команди як Шахтар, Метал, які тільки започатковують своє бачення футболу. Сміливо і надалі їм треба тільки вдосконалювати набуте і прийняте вболівальниками. І це буде і вже є їх історія. Одне із завдань президента не відходити від принципів гри. Вчора пан Рабінович хитро-мітко зауважив: «Кучука не віддам!». Багато залежить від тренера і він це розуміє. У нас в ДК вийшло непорозуміння, або фантасмагоричні сподівання.

Та навіщо ж було «заходити в чужий монастир зі своїм уставом», навіщо так все позитивне відкидати, що було в минулому, не цінувати надбання школи Динамо, її традиції? Треба розуміти, що Локомотив – не Динамо. Чи гра Динамо, навіть за умови чемпіонства в Україні подобається нам і чи хочемо ми бути чемпіонами за такою нудною, однотипною грою впродовж 95% проведених матчів? А чи було соромно за програш від Баварії в Лізі Чемпіонів за часів Лобановського?
Більше скажу…тільки за наявністю «Месій» на кожній позиції можна за рахунок нудьги на полі, обережній тактиці вигравати турніри. Та з’явиться менш зірковий «Леон» на кожній позиції, який за рахунок загальнокомандних дій переграє того «Месію».

Я переконаний, що будь-який новий тренер має сповідувати стиль команди в яку його запрошують. Запрошувати закордонного фахівця, як Рамоса, не має сенсу. Стане собі так потехесеньку впродовж 5-ти років ломати і знущатися над командою. Може щось і вийде. Динамо – не Дніпро (хай вибачають фани Дніпра), бо має(в минулому) свій стиль і решта все «поза Динамівське» виглядає «інопланетним» тілом. Нажаль, так вийшло, що на чолі Динамо космічний Локомотив, а нам так хочеться земного Динамо. Почерк Динамо це:

Текущие результаты опроса

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.05.2012, 18:37
07.05.2012, 18:37
98026 0
Jeep-Dynamo
Автор:
(Jeep-Dynamo)
Статус:
Наставник (2587 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Евро-2024 Швейцария Италия - : - 29 июня 19:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть