ФИФА начала расследовать выплату Блаттером $125 тысяч Колоскову

Темы:
Чемпионат России

Комитет по этике ФИФА расследует выплату $125 тыс. отстраненным президентом организации Йозефом Блаттером Вячеславу Колоскову, ранее возглавлявшему Российский футбольный союз (РФС), сообщает Süddeutsche Zeitung.

Блаттер и Колосков

По информации издания, в начале 21 века Колосков мог незаконно получить $100-125 тысяч от Блаттера.По распоряжению Блаттера, российский функционер должен был получить статус члена правления ФИФА в период с 1998 по 2000 год, а также денежный гонорар, хотя Колосков на тот момент не входил в органы исполнительной власти ФИФА, пишет газета.

Отмечается, что Блаттер заявил, что эти деньги Колосков якобы получил за консультацию по программе ФИФА Goal.

Интерфакс

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

17 комментариев
Лучший комментарий
  • Юрій TFAvtor(TFavtor) - Наставник
    18.02.2016 17:15
    Саме колосков домігся від фіфа та уєфа визнати роіссю *спадкоємницею радянського футболу* і отримати монополію від снд на представлення на світовій арені. Україна ж змогла зіграти в дуже цікавому складі перші товариські матчі - з Угорщиною та США. В складі України проти угорців були серед інших Никифоров, Цимбалар, Щербаков, Саленко. Зі штатами до речі першу гру за збірну зіграв і нинішній тренер Динамо Сергій Ребров. Ще за матч і Цвейба зіграв у центрі захисту. Так от у першому матчі з Угорщиною не дуже зіграні між собою і втомлені попередніми матчами Никифоров, Саленко, Цимбалар разом з іншими гравцями нашої збірної перший тайм видали просто класний за настроєм на гру - швидкі комбінації, небезпечні удари - один в стійку - словом повна віддача. Ще й суддя пенальті не призначив. В другому настала вже втома і дала про себе знати краща зіграність мадьярів, що й призвело до поразки. Але мова про інше - згадані вище Саленко, Цимбалар, Никифоров, Щербаков, Цвейба в тих матчах ДІЙСНО ГРАЛИ маже на максимумі за збірну України. І лиш ієзуїтська хитрість колоскова іКо - вочевидь небезкоштовна для керівництва тодішнього фіфа-уєфа - не дала змоги Україні грати офіційні матчі. Але й це ще певно не було б такою проблемою - два роки почекати певно могли б -, якби *раптом* банников, базилевич та їм подібні НЕ припинили викликати декого з тодішніх українських легіонерів на ігри. Бо приміром Михайличенко просто був у розпачі - САМ телефонував тренерам. а вони НЕ викликали. Лиш потім зіграв таки. Але дивним чином під час ігнорування *поводирями* ффу і тренером базилевичем Олексія раптом почали обробляти запрошеннями ... колосков і Ко. Це він згадував потім. Тож таким чином і стало так, що заграні за Україну - але не в офіційних матчах - вказані вище гравці таки заграли за іншу команду, зі значно більшими не лише ресурсами і статусом, а й хитрішими і нахабнішими поводирями. Така вона історія діянь колоскова, щоб його чорти вхопили...Чи Інтерпол...
    • 11
Комментировать