«Карпаты» — «Динамо»: ситуация с дисквалификацией

Темы:
Карпаты, Чемпионат Украины, Динамо
Чемпионат Украины Карпаты Львов Динамо Киев 11 марта 2016 в 20:00 на 2+2 513

В ближайшую пятницу киевское «Динамо» проведет очередной матч в чемпионате Украины: в рамках 18-го тура «бело-голубые» на поле «Арены Львов» сыграют с «Карпатами».

Сергей Сидорчук (фото: Н.Плужник)

В составе «Динамо» этот поединок пропускает Сергей Сидорчук. Едва оправившись от травм, полузащитник получил в игре против «Днепра» четвертое в сезоне предупреждение. Играть аккуратно должны Александар Драгович, Евгений Хачериди, у которых накопилось по три «горчичника». Столько же у Федорчука, но он еще долго не выйдет на поле.

У «Карпат» также есть потеря: четвертое в сезоне предупреждение в предыдущем поединке получил Олег Голодюк. По три «горчичника» у Гуцуляка, Карнозы, Костевича, Пластуна и Страшкевича.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

4 комментария
Лучший комментарий
  • С. Каменяр(AHATOM) - Эксперт
    08.03.2016 10:13
    обов'язково адмінам слід нагадувати, з ким в нас наступний календарний матч в чемпіонаті, - це, якщо наші ті, які "на порозі дискваліфікації", отримають непотрібну (чи потрібну?) жовту.

    А два наступні після Карпат матчі ми граємо з Зорею та Олександією. Тому: обнулятися на ці матчі - не можна. А от на наступні два, перед Ворсклою і кротами, з Волинню та Говерлою - може бути...

    І це навіть би було би корисно.
    До речі, на останній матч осінньої частини, з МеталЗапом покійним, чому ті ж Сидорчук та Хачеріді не обнулились? Ну, ладно, з Дніпром зіграли... А з непоступливими Карпатами - Сидорчук пропустить... Нащо?
    Шкода, що на цей момент в нашому клубі не звертають уваги... А у футболі для досягнення мети - дрібниць не буває! Згадайте, як на вирішальний матч минулого сезону лярва швецова "обнулила" наших Ярмолу та Даніло...
    • 7
Комментировать