Лига Европы. «Александрия» и «Олимпик» стартуют с ничьих

Темы:
Александрия, Лига Европы, Олимпик

В четверг проходят первые матчи 3-го отборочного раунда Лиги Европы. На этой стадии в борьбу включились два украинских клуба.

«Астра» (Джурджу, Румыния) — «АЛЕКСАНДРИЯ» (Украина) 0:0

«ОЛИМПИК» (Донецк, Украина) — ПАОК (Салоники, Греция) 1:1

Из других поединков, завершившихся к этой минуте, отметим поражение минского «Динамо» от АЕКа на Кипре (0:2) и ничью «Динамо» бухарестского с «Атлетиком» (1:1).

Напомним, что ответные матчи 3-го квалифай-раунда европейских клубных турниров запланированы на 1-3 августа.

Оставить прогноз >>>

Dynamo.kiev.ua

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

29 комментариев
Лучший комментарий
  • Брюс Всемогутній(BruceWillis) - Эксперт
    27.07.2017 22:48
    Дивився обидва матчі.

    Олімпік зіграв дуже пристойно. Спочатку у перші хвилини в Олімпіка були нерви, але потім вони заспокоїлися, і сміливо атакували ПАОК. Не чекав, що Олімпік у першому таймі переважатиме ПАОК в ігрових компонентах. Особливо старався Моха, який був майже скрізь. У першому таймі Олімпік міг і більше забити. А ось у другому таймі після пропущеного голу, Олімпік трохи зник, але потім знов моментами "спалахував". Навіть не вірив, що Олімпік навіть унічію зіграє. Помилявся, бо могли і виграти.

    Шахов сьогодні не сподобався. Не пішла в нього гра.

    Олескандрія, не побоюся цього написати, "розкатувала" Астру, як дітей. Стільки було атак з боку олександрійців, що я не можу і порахувати. Румуни теж там чогось створили. Але то таке. Швидкості були високими. Басов підівів Олександрію, коли отримав вилучення. Але навіть у 10-ох могла Олександрія забити.

    Шанси у Олександрії дуже високі, щоб пройти далі. А ось Олімпік також може свого суперника проходити. Щось надзвичайного ПАОК сьогодні не показав.
    • 18
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии