Осторожно — фейкомат!

Руководитель проектов «Футбольный клуб» и «Прессинг» Сергей Васильев рассказал о новой пиар-кампании президента ФФУ/УАФ.

Андрей Павелко

«На вулицях Києва з’явилися брехливі за змістом плакати із зображенням казнокрада і корупціонера, колишнього голови бюджетного комітету ВР, а також чинного президента ФФУ/УАФ Андрія Павелка. Він прославився тим, що обкрадав дітей, махлюючи на будівництві футбольних майданчиків зі штучним покриттям за державний кошт. Колишня влада потурала його злочинній діяльності і гарантувала недоторканність від правоохоронних органів.

Сьогодні Павелко пробує загравати з оточенням президента Зеленського. Він паразитує на будь-якому позитивному футбольному приводі, аби записати його собі в заслугу. Нещодавно збірна України перемогла команду Португалії і достроково забезпечила собі вихід на Євро-2020. І Павелко вже намагається рекламувати себе в контексті цього визначного спортивного результату. Насправді ж він не має жодного стосунку до перемоги «синьо-жовтої» дружини Андрія Шевченка. Рекламні плакати одіозного чиновника є його персональним авторським фейком», — написал Васильев на своей странице в социальной сети Facebook.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

17 комментариев
Лучший комментарий
  • Виктор .(bonv) - Эксперт
    25.10.2019 13:10
    .павелко позор українського футболу.
    • 3
Комментировать