Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

После «Десны»

2019-12-16 16:47 Известный украинский журналист Николай Несенюк порассуждал о завершении киевским «Динамо» осенней части сезона. Фото: Ю.Юрьев «Старий ... После «Десны»

Известный украинский журналист Николай Несенюк порассуждал о завершении киевским «Динамо» осенней части сезона.

Фото: Ю.Юрьев

«Старий стадіон обласного центру, зведений у сімдесяті роки минулого століття. Єдина придатна трибуна заповнена. «Динамо» у драматичній боротьбі перемагає на виїзді! До останньої секунди серце калатає від хвилювання.

Отакі мої враження від поїздки на останній матч року до Чернігова. Я радий, що «Динамо» перемогло. А пишу для тих, хто незадоволений. Ви були би незадоволені у будь-якому випадку. Я навіть знаю ваші аргументи на всі випадки, від поразки 0:5 до перемоги 10:0. І тому мені вас шкода.

Це не стосується справжніх уболівальників, які, я впевнений, раділи разом зі мною. Тому що радіти слід кожній перемозі! Без малих перемог не буде великих!

Так, я згоден із критикою на адресу команди. Зіграли погано і провалили сезон достроково! І що тепер? Вішатись? Йти уболівати за тих «хто перемагає»? Думаю, що перше не вибере ніхто. А щодо другого...

Знаєте, ви ще телефонуватимете до мене із проханням дістати квиточок на матч «Динамо», як телефонували у часи, коли ми грали добре. Я не знаю, коли це станеться, але це станеться точно! І тоді я попрошу вас згадати як ви були незадоволені перемогою над «Десною». А може і не попрошу. Тому що поки ви прибіжите, команда має здобути десятки таких перемог. І вона їх здобуде. І справжні уболівальники будуть разом з «Динамо» увесь цей час.

Їхав із Чернігова щасливий! Моя команда перемогла! Що іще треба для щастя окрім здоров’я?» — написал Несенюк на своей странице в Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.12.2019, 16:47

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть