Николай Несенюк: «А что вообще Собуцкий делал в Винниках?»

Темы:
Чемпионат Украины

Известный журналист Николай Несенюк — о том, как относиться к громким заявлениям УАФ об отлучении от футбола.

«Подивився відео сварки Олега Собуцького з фанатами «Волині» у Винниках. Що він там робив 24 липня, коли за день до цього Українська асоціація футболу довічно(!!!) усунула Собуцького від будь-якої діяльності у футболі за те, що той побив арбітра у Волочиську? Чому Собуцького досі називають «почесним президентом футбольного клубу «Агробізнес»?

Тому що немає насправді ніякого «футбольного клубу». Є кишеня довічно дискваліфікованого розбишаки, яку він вільний хоч зараз закрити, після чого не буде ніякого «Агробізнесу». Тому що Собуцький і «Агробізнес» — синоніми. Без першого не буде другого. Чи припинить головний «ветеран» українського футболу фінансування своєї команди? Чи буде він і надалі фінансувати «збірну ветеранів», за яку періодично грає разом із Андрієм Павелком, хоча вони обидва такі ж ветерани збірної України, як Вадим Костюченко дипломований інженер? І що взагалі означає слово «довічно» у перекладі із мови УАФ на нормальну? Нехай би хтось пояснив...» — написал Несенюк в Facebook.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

12 комментариев
Лучший комментарий
  • WestUkraine - Наставник
    29.07.2020 10:11
    Хм... а хіба пану Несенюку невідомо, що рішення набирає чинності після закінчення строку на його оскарження? Собуцький буде його оскаржувати, а тому поки воно ще не набрало сили.
    З приводу "Собуцький і Агробізнес - синоніми". А хіба це не стосується абсолютної більшості наших футбольних клубів? Хіба Поворознюк та Інгулець, Засуха та Колос, Гельзін та Олімпік, Дніпро-1 та Береза, Шахтар та Ахметов і т. д. - то не синоніми?
    • 2
Комментировать