Евгений Левченко: «Худшая игра сборной Украины под руководством Шевченко»

Темы:
Сборная Украины, Евгений Левченко, Сборная Испании, Лига наций
Лига наций Испания   Украина   6 сентября 2020 в 21:45 на «Украине» и «Футболе 1» 926

Бывший полузащитник сборной Украины Евгений Левченко прокомментировал поражение нашей национальной команды от Испании в матче Лиги наций.

Евгений Левченко

«Худшая игра сборной Украины под руководством Шевченко. Испания — другой уровень и такие игры действительно нужны нашим ребятам. Ужасные ошибки как индивидуальные, так и командные, тактические. Плюс отсутствие Степаненко», — написал Левченко на своей странице в сети Twitter.

Dynamo.kiev.ua
Теги:
сборная испании новости

Автор: (babiors)

Статус: Читатель (4 комментария)

Подписчиков: 162

11 комментариев
Лучший комментарий
  • Володимир: з Динамо назавжди(gvaavg) - Эксперт
    07.09.2020 11:46
    Не думаю, що присутність Степаненка щось особливо змінила б... Згадайте "прольоти" кротовні в т. ч. і за його присутності... Потрібно багато чого міняти, особливо - в підході до формування складу збірної. Її основа на базі кротовні може грати з командами рівними або ж нижчими за класом. У зустрічах з серйозними суперниками спостерігаються перманентні "провали". І це пов'язане як з рівнем нашого чемпіонату, так і з "тепличними умоваим", створеними у ньому для окремої кротовні. Якщо цього не бачать "керівники" нашого футболу в особі ффу-фла і його очільника, а, якщо ще більше - це їх влаштовує, то гріш ціна такому "керівництву". Питання - а де брати потрібних гравців? Саме на нього і потрібно насамперед давати відповідь, виходячи з організації, в т. ч., і змагань ЧУ, і розглядаючи усіх можливих кандидатів до збірної, не зациклюючись на "вічно перспективних" і розпіарених "голденбоях" з однієї або ж двох команд. Як показує вже наявний досвід, такий підхід, м'яко кажучи, "не гарантує успіху".
    • 4
Комментировать