Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Журналист: «Количество матчей и голов Рамиреса позволяет называть его селекционным провалом «Динамо»

2022-01-28 13:42 Комментатор телеканалов Setanta Sports и Megogo Игорь Бойко высказался о выcтуплении за «Динамо» форварда Эрика Рамиреса. ... Журналист: «Количество матчей и голов Рамиреса позволяет называть его селекционным провалом «Динамо»

Комментатор телеканалов Setanta Sports и Megogo Игорь Бойко высказался о выcтуплении за «Динамо» форварда Эрика Рамиреса.

Эрик Рамирес

«Кількість матчів та голів Раміреса у першій частини сезону та, швидше за все, у другій легко дозволить це називати селекційним провалом. Рамірес потенційно був гарною знахідкою. Різноплановий нападник з фізичною силою, умінням забивати та традиційним етикетом центрфорварда. За межами Південної Америки дуже мало класичних дев’ятих номерів залишається, й пошук центрфорварда саме там — легкий вибір.

Зараз в топ-клубах модно відмовлятися від класичних центральних нападників, але не варто плутати забаганки еліти та простих смертних, де все набагато простіше та без усілякої фальші. Якщо нападник, то він має забивати. А Рамірес ще й адаптований до європейського футболу був, перш за до життя хтозна де та холодної погоди.

Можливо, у нього й не вийшло б відразу стати своїм, але відбірковий етап до чемпіонату світу в Південній Америці виходить дуже щільним, а тому поїздки заважають. Найкумедніше, що Рамірес до «Динамо» майже не викликався до національної збірної, а тепер тричі їздив восени, тепер поїхав (цікаво, яка у Суркіса може бути розмова з Раміресом, якщо все це офіційні вікна?) та ще поїде в березні.

А, найкумедніше інше: «Динамо» серйозно слідкує за Жорді Кайседо з ЦСКА Софія, який добре себе проявляє в болгарському футболі та є потенційно кращим гравцем за Раміреса. Але віднедавна є гравцем збірної Еквадора. Де там той Бєсєдін, га?» — написа́л Бойко в Телеграме.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.01.2022, 13:42

Еще на эту тему

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть