Олександр Денисов: «Ніколи в Україні мені ніхто не вказував, якою мовою говорити, в яку церкву ходити»

Директор телеканалів «Футбол» Олександр Денисов звернувся до росіян, які розв’язали війну в Україні, і закликав не вірити пропаганді російського ТБ.

Александр Денисов

— Хочу звернутися до росіян. Я народився в Єнакієвому (місто в Донецькій області України). Батько — росіянин, мати — українка. Я жив у Донецьку, а у 2008 році переїхав до Києва. Я — російськомовний українець. Я можу підтвердити: ніколи в Україні мені ніхто не вказував, якою мовою говорити, в яку церкву ходити. Мене знають і у Донецьку, і скрізь на Донеччині. Тому всі ці казки, які вигадують росіяни, — це у прямому розумінні казки, — сказав Денисов.

Footballua

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

11 комментариев
Лучший комментарий
  • Henry Morgan(Asmodeus) - Старожил
    05.03.2022 08:16
    Не люблю Денисова за його прошахтарську пропаганду, не дивлюся його анали ще задовго до 14 року, але давайте будемо відвертими - він неодноразово висказував свою підтримку Україні, про Л/ДНР говорив правду-матку, показував навіть, що татуювання набив на честь України. І армії він допомагав починаючи з 14 року, до речі.
    Давайте не будемо зараз як раз розвішувати безпідставні ярлики. Я ніколи не думав, що умовний Воронін висловить нарешті свою громадянську позицію, що Алієв піде в ТрО, що Мораес буде жертвувати гроші ЗСУ, а Малиновський та Коваленко збирати кошти та благодійну допомогу для дітей Харкова. Так, був впевнений в наших, чи в Вернидубі, чи в умовному Маркевичі, але не в людях повязаних з Шахтарем.
    Зараз, як на мене, час, коли людей оцінюють по вчинках, а не по словах... В мене є знайомий військовий (цілий полковник, до речі, в Альфі служив, гарячі точки пройшов), який рвав рубаху, кричав, як буде захищати Україну до останньої краплі крові. Купив білий квиток і виїхав в Румунію... Ось і всі слова, а є ще діло.
    • 10
Комментировать