Як путін відвідав роздягальню збірної України — історія від Олександра Головка

Темы:
Александр Головко, Сборная Украины, Сборная России

Олександр Головко — колишній капітан «Динамо» і збірної України — розповів про залаштунки виїзного матчу з росіянами у 1999 році.

Олександр Головко (фото: В.Перегняк)

— Це були не найкращі матчі для мене. Дуже переживав. Є поєдинки, які проходили спокійно — навіть проти сильних суперників у Лізі чемпіонів. А ці на якомусь взводі були, багатьох помилок припускався.

Дякую, що інші були не такими, як я, забили багато голів (у поєдинку в Києві Україна виграла 3:2 — ред.). Гол Шеви Філімонову — це окрема пісня. Диво, насправді диво. Вони тоді виглядали краще, ми грали точно не на 1:1. Дуже на тоненького все було.

Найцікавіше — тоді до нас у роздягальню завели путіна. Представили як прем'єр-міністра. Лужков, здається, ще годинники нам подарував. Він у мене є, — розповів Головко в ефірі YouTube-каналу Пряма червона.

1927.kiev.ua
Теги:
сборная россии новости, александр головко новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11218 комментариев)

Подписчиков: 394

4 комментария
Лучший комментарий
  • Konstantin(dk_4_ever) - Эксперт
    29.04.2022 21:22
    Тот матч в Москве был тяжелый для нас. Но когда Шева положил за шиворот Филе - это был кайф, который не передать словами. Такое запоминается на всю жизнь. А плешивая гнида все была плешивой гнидой, что тогда, что сейчас...
    • 4
Комментировать