Йозеф Блаттер: «Президент ФІФА хоче знищити мене та все, що я створив

Колишній президент ФІФА Йозеф Блаттер висловився про сьогоднішнього главу цієї організації Джанні Інфантіно.

Йозеф Блаттер

«Я хочу обеліти своє ім'я. Коли я прийшов, ФІФА була нічим. Коли я йшов, ми були міжнародною організацією, сильною в економічному, соціальному, культурному і навіть політичному плані.

Я не знаю чому, але Інфантіно з самого початку був проти мене. Він навіть намагається сфабрикувати справу проти мене. Він хоче знищити не тільки мене, але і все, що я зробив, тому що чомусь вважає, що у нього все виходить краще.

Мене звинувачують у злочинах, у тому, що я злодій. Але це абсурд. Я не знаю, чому я опинився в суді. Я впевнений, що тисячі, якщо не мільйони футболістів теж не розуміють цього.

Я не мстива людина, але хочу, щоб мене виправдали. Це питання моєї честі та честі футболу, який я створив. Створював не один, а разом із сотнями людей, які працювали над тим, щоб зробити футбол таким, яким він є сьогодні. У футболу понад два мільярди вболівальників. Такої кількості немає жодного іншого спорту»,— цитує Блаттера RTS.

Нагадаємо, що 86-річний Блаттер був президентом ФІФА з 1998 по 2015 рік. Його усунули від футбольної діяльності на 8 років через корупцію. У 2016 році термін його усунення було скорочено на два роки.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Підписників: 472

0 комментариев
Кращий коментар
  • Сергей Красавчик(crasavchic) - Эксперт
    27.06.2022 13:41
    Та там, что блаттер, что инфантино, что чеферин, что павелко... Рука руку моет.... Там скоро, 05 июля, CAS начнёт рассмотрение апелляции на санкции против российских клубов и сборных.
    Может поспорим, что любитель отстаивать интересы в CAS всей своей УАФ-ской бандой (без неграмотной истерички - журавлёва, конечно), а именно - павелко обмотаный шарфиком в цветах национального флага, не приедет под стены сего судебного органа, не проведёт там акцию протеста или самосожжения?!?!?! )))))

    А сколько было с начала войны пророссийских заявлений от чеферина и инфантино!!!!!!!! Хоть одно осуждение этих высказываний было от павелко?!?!?

    Кстати, УЕФА сделал большой подарок россиянам. В таблице коэффициентов россии наперед добавлено 4.333 балла за следующий сезон 2022/23. То есть, не смотря на то, что ни один российский клуб из-за дисквалификации не будет участвовать в новом сезоне еврокубков, в УЕФА решили дать рф компенсацию и добавить столько баллов, столько у них набрано в наихудшем за 5 лет сезоне – а именно 4.333.
    Может павелко спросит у кента - чеферина: непонятно, почему за участие 0 клубов не было поставлено 0 баллов ? )))))
    При этом, эти баллы позволили россии обогнать Украину и выйти на 12-е место.
    • 8
Коментувати