Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Букмекери вважають "Фенербахче" фаворитом у протистоянні з "Динамо"

2022-06-30 08:55 Букмекерські контори опублікували свої котирування на двоматчеве протистояння між київським «Динамо »і турецьким «Фенербахче» у 2-му ... Букмекери вважають "Фенербахче" фаворитом у протистоянні з "Динамо"

Букмекерські контори опублікували свої котирування на двоматчеве протистояння між київським «Динамо »і турецьким «Фенербахче» у 2-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

На підставі поточних коефіцієнтів можна зробити висновок, що фаворитом у цій парі букмекери бачать стамбульську команду.

Так, ставки на те, що за підсумками двох матчів у наступний раунд кваліфікації Ліги чемпіонів пройде «Динамо», приймаються зараз з коефіцієнтом 2.15, в той час як котирування на успіх «Фенербахче» — 1.70.

Зробити ставку на матч «Динамо»» — «Фенербахче» та забрати у наших партнерів бонус у розмірі 2500 грн за реєстрацію ви можете прямо зараз.

А ось шанси суперників у першому матчі розцінюються як рівні — і на перемогу «Динамо», і на перемогу «Фенербахче» ставки приймаються з коефіцієнтом 2.60 (котирування на нічию — 3.50).

Нагадаємо, перший поєдинок між цими командами є номінально домашнім для «Динамо», але через війну пройде в польській Лодзі (20 липня). Через тиждень суперники зіграють у Стамбулі. Найсильніший за підсумками двох зустрічей вийде в третій кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів, а той, хто програв, продовжить боротьбу в кваліфікації Ліги Європи.

Зробити ставку на матч «Динамо» — «Фенербахче» та забрати бонус за реєстрацію >>>

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
30.06.2022 09:14
Вони, мабуть, дивились гру з "Лозанною" :-) Але з турками буде грати зовсім інший склад.

Коментарів поки що немає. Станьте першим!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть