Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Це до печії дратувало», — експерт розповів, який негатив у гру «Шахтаря» приніс Де Дзербі

2022-06-30 12:35 Екс-футболіст донецького «Шахтаря Олександр Сопко розповів, що він думає про роботу біля руля його колишньої команд ... «Це до печії дратувало», — експерт розповів, який негатив у гру «Шахтаря» приніс Де Дзербі

Екс-футболіст донецького «Шахтаря Олександр Сопко розповів, що він думає про роботу біля руля його колишньої команд Роберто Дедербі, якого найближчим часом змінить Ігор Йовічевич.

Олександр Сопко

«У порівнянні з попереднім наставником (Луїш Каштру, — прим.ред.) Де Дзербі додав „Шахтарю“ емоцій, жвавості, команда потребувала емоційного заряду, і його вніс. Бракувало тільки, щоб ці емоції переросли в здорову агресію, інтенсивність, єдиноборства. Можливо, для цього Роберто просто не вистачило часу і інших гравців.

Що в ньому не сподобалося, так це те, що він надто схематизував гру. Іноді до печії бісило, коли команда мала явні шанси на те, щоб швидко прискорити гру, зробити швидку контратаку, може навіть з ризиком втрати м'яча, проте все поверталося назад, заспокоювалося, починалася схематична гра. Один віддав м'яч тому, той цьому і так далі. А якщо це ще робилося повільно, то суперник легко вибудовував оборону, після чого починалося перепасування, контроль м'яча і так далі.

Футболісту, вважаю, не можна настільки бути зашореним. Так сам футбол стає таким заорганізованим, схематичним, що називається, до нудьги. Але коли все це робиться не на другу передачу, а на четверту-п'яту, то це називається сучасним футболом. А де Дербі якраз через дефіцит часу і не вдалося вивести цей схематичний футбол на серйозний швидкісний рівень.

Подивимося в цьому плані на роботу Йовичевіча з наявним потенціалом. Тому що для мене завжди важливий у цьому плані ККД — коефіцієнт витрачених грошей, як я це називаю. (сміється). І якщо хорвату вдасться з цим складом футболістів показати і результат, і, найголовніше, гру, то можна буде говорити, що Йовічевич як тренер сильніший за Дезербі», — сказав Сопко.

Кращий коментар

auto-sergej549
СЕРГІЙ Крутий - Наставник
30.06.2022 14:46
Почався "винос тєла". Зараз кротоексперди почнуть закидати " бувшого" екскрементами. Ну, як завжди. Традиція в них така.

Коментарів поки що немає. Станьте першим!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть