Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Сторона Роналду вимагає $626 тис. від адвоката Кетрін Майоргі у справі про зґвалтування

2022-06-30 15:23 Нападник англійського «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду може відсудити в адвоката Кетрін Майоргі близько $ 626 тис. ... Сторона Роналду вимагає $626 тис. від адвоката Кетрін Майоргі у справі про зґвалтування

Нападник англійського «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду може відсудити в адвоката Кетрін Майоргі близько $ 626 тис. після відхиленого окружним судом штату Невада позову за справі про згвалтування, повідомляє Associated Press.

Кріштіану Роналду. Фото — Гетті

У судовому документі адвокат Роналду Пітер Крістіансен просить окружного суддю Дженніфер Дорсі покласти особисту відповідальність на адвоката жінки Леслі Марка Стовалла і стягнути з нього відповідну суму. Стовалл повинен подати відповідь до 8 липня.

Суддя Дорсі 10 червня відхилила позов Кетрін Майоргі до Роналду, констатувавши недобросовісну поведінку Стовалла і неналежне використання при веденні справи конфіденційних документів, які були вкрадені, а також що Стовалл «перейшов етичні межі поведінки, перш ніж подати».

Судовий процес у справі Роналду та Майоргі розпочався восени 2018-го. Американка стверджувала, що португальський футболіст зґвалтував її в одному з готелів Лас-Вегаса в 2009 році, а потім дав $ 375 тис. за мовчання. Роналду підтвердив факт передачі грошей, але заперечував звинувачення в зґвалтуванні.

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
30.06.2022 18:49
По теме: Приходит жрица любви в полицию. - Клиент расплатился со мной фальшивыми деньгами. - Вы хотите подать заявление о фальшивомонетчиках? - Нет, об изнасиловании. :-))

Коментарів поки що немає. Станьте першим!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть