Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Динамо» на зборі у Швейцарії провело перше тренування разом зі збірками та легіонерами

2022-07-01 07:01 Київське «Динамо » продовжує підготовку до нового сезону на зборі в Швейцарії. У четвер черговий повноцінний ... «Динамо» на зборі у Швейцарії провело перше тренування разом зі збірками та легіонерами

Київське «Динамо » продовжує підготовку до нового сезону на зборі в Швейцарії. У четвер черговий повноцінний тренувальний день команда Мірчі Луческу провела в повному складі — до партнерів приєдналися збірки та легіонери, які після матчів за свої національні команди отримали від тренерського штабу додатковий час для повноцінного відпочинку.

У ранковому «біло-синьому» занятті взяли участь новоприбулі футболісти, а також ті, хто не був задіяний у позавчорашньому спарингу з «Лозанною» (0:2). Гравцям було запропоновано кілька бігових серій по сусідньому лісі, а після планової функціональної розминки динамівці розділилися на команди і провели міні-турнір з баскетболу. За підсумками півфіналів та фіналу переможцем стала команда, у складі якої грали Сидорчук, Вербич, Караваєв та Кендзера. Поляк, а також Микола Шапаренко, який забивав просто шедевральні кидки, були визнані найкращими гравцями міні-турніру.

Як було видно по заняття, настрій у прибулих футболістів цілком бойовий — усі тренуються дуже активно і хочуть якнайшвидше влитися в гру. Хоча, звичайно, весь вільний час гравці обговорюють між собою війну в Україні та останні новини. У тому числі на десятки каналів у соцмережах підписано і Кендзера з Вербичем — у легіонерів дружини-українки, і вони вважають нашу країну своєю другою батьківщиною, пропускаючи через себе всі нинішні події.

Вечірнє тренування вже починалося загальною групою з розминки, пробіжки і квадратів в один дотик. Потім збірники і легіонери пішли на сусіднє поле робити втягуючі вправи, а інші футболісти відпрацьовували вправи на тактику, роблячи акцент на атакуючих діях спочатку без участі воротарів, а потім вже з підключилися голкіперами.

Сьогодні на «Динамо» чекає ще один повноцінний тренувальний день, а завтра, 2 липня, «біло-сині» зіграють черговий благодійний товариський матч проти швейцарського «Сьона».

Кращий коментар

doktorim
Уже завтра мы увидим привычный состав Динамо и наверняка команда покажет совсем другой уровень игры, по сравнению с тем, что мы видели в двух предыдущих играх. Динамо наконец-то начнёт целенаправленную подготовку к отборочной игре Лиги чемпионов. Успехов Динамо.

Коментарів поки що немає. Станьте першим!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть