Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Скрипучи зубами, прийняв таке рішення», — Кирило Петров про свій перехід до «Корони»

2022-07-01 08:47 Вихованець київського «Динамо » Кирило Петров, який до війни виступав за ковалівський «Колос », прокоментував свій ... «Скрипучи зубами, прийняв таке рішення», — Кирило Петров про свій перехід до «Корони»

Вихованець київського «Динамо » Кирило Петров, який до війни виступав за ковалівський «Колос », прокоментував свій перехід у польську «Корону». Нагадаємо, в цій команді 32-річний футболіст провів кінцівку минулого сезону на правах оренди, а на днях підписав з польським клубом уже повноцінний контракт.

Кирило Петров

«Не залишився в „Колосі“, бо почалася війна. Хоча, виїжджав звідти скрипучи зубами. Не хотів йти з „Колоса“, але в що склалася ситуація на перший план вийшла безпека моїх дітей. Тому одразу ж, на наступний день після початку війни, я зібрав речі і поїхав із сім'єю та батьками в Чернівецьку область.

Протягом десяти днів був там, а потім мені з „Корони“ зателефонували хлопці, з якими я раніше грав у цій команді. (Петров вже виступав у „Короні“ — у сезоні-2014/15, прим.ред.), і які, як і раніше, в цьому клубі. Вони самі на мене вийшли і сказали: „Давай, приїжджай у Кільце. Будеш тут у безпеці. Ти і твоя сім'я“.

Спочатку знаходився там, як у тумані. Але нині вже освоївся. Надалі хотів би повернутися в „Колос“. Можливо, вже в якійсь іншій якості.

Чемпіонат Польщі? Думаю, тепер він точно буде сильнішим за чемпіонат України, бо всі легіонери наших клубів поїхали. Втім, з іншого боку, в цій ситуації з'являється великий шанс для українських молодих футболістів», — сказав Петров у коментарі телеканалу «Футбол».

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть