Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Мірча Луческу: «Повернути Україні посмішку – моя мрія. І вона справдиться, бо життя — це не війна. Але поки що мені соромно...»

2022-07-01 09:39 Головний тренер "Динамо Мірча Луческу вкотре висловився про війну, назвавши при цьому свою головну на даний ... Мірча Луческу: «Повернути Україні посмішку – моя мрія. І вона справдиться, бо життя — це не війна. Але поки що мені соромно...»

Головний тренер "Динамо Мірча Луческу вкотре висловився про війну, назвавши при цьому свою головну на даний момент мрію.

Мірча Луческу. Фото — Ю.Юр'єв

«Я вже казав, що моєю мрією є повернення Україні посмішки. І це не змінилося. І я вірю, що така моя мрія здійсниться, хай і не знаю, скільки часу це займе. Тому що життя – це не війна, і цей закон природи візьме своє.

Але поки що мені соромно бачити, через що ми – людство – проходимо, враховуючи те, яким має бути світ. Як ми можемо руйнувати все, що збудовано? Як ми можемо вбивати, палити невинних людей?.. Те, що відбувається зараз, ніколи не мало статися»,— сказав Луческу в інтерв'ю tdg.ch.

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
01.07.2022 12:39
Во-первых, Вы упустили « в начале цитаты. Во-вторых, напоминать сейчас на этом сайте украинцам о "не убивай", по меньшей мере бестактно, а в сегодняшних реалиях - кощунственно. Адресата перепутали.

Коментарів поки що немає. Станьте першим!

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Тібо Куртуа: «Великий Лунін» 10
Dynamo.kiev.ua
18.04.2024, 12:12
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть