Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Динамо» на зборі у Швейцарії: два тренування перед матчем зі «Сьйоном» та зміна місця базування

2022-07-02 07:32 Київське «Динамо » продовжує підготовку до нового сезону на зборі в Швейцарії. У п'ятницю «біло-сині» провели ... «Динамо» на зборі у Швейцарії: два тренування перед матчем зі «Сьйоном» та зміна місця базування

Київське «Динамо » продовжує підготовку до нового сезону на зборі в Швейцарії. У п'ятницю «біло-сині» провели два тренування. У ранковій взяли участь збірки та легіонери, які продовжують набирати форму. Тренування видалося дуже інтенсивним.

Після ранкового заняття команда повернулася в готель, зібрала речі і вирушила в шлях — тепер кияни базуватимуться в гірської місцевості, неподалік від міста Сьон. Тут динамівці будуть перебувати під час основної частини зборів, і більшість спарингів буде зіграно неподалік. Черговий із них, нагадаємо, відбудеться сьогодні — суперник «Динамо» виступить «Сьон» (початок матчу о 20:00 за київським часом).

Пообідавши і відпочивши, команда вирушила на вечірнє тренування. Перед її початком привітання з Днем народження приймав Владислав Дубінчак, якому цього дня виповнилося 24 року. Партнери за командою влаштували імениннику традиційний «коридор», який цього разу був набагато довшим за звичайний, адже на зборі присутні 33 гравці.

Саме заняття почалося з пробіжки та ефективної розминки, під час якої були задіяні фішки та конуси. Потім гравці працювали в інтенсивному темпі в квадратах, утримуючи або відбираючи м'яч. Команда відпрацьовувала точність передач, побудову атак і налагоджувала зіграність.

Після приїзду збірок та легіонерів колектив возз'єднався, настрій у гравців бойовий. При цьому всі розмови, звісно ж, про новини з України... Всі гравці сповнені смутку та скорботи у зв'язку з подіями, що відбулися напередодні вночі в Одеській області...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.07.2022, 07:32

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть