Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Турецька преса: «У «Динамо» – криза!»

2022-07-02 14:40 Турецьке видання Fanatik вважає, що напередодні поєдинків 2-го відбірного раунду Ліги чемпіонів з «Фенербахче», київське «Динамо ... Турецька преса: «У «Динамо» – криза!»

Турецьке видання Fanatik вважає, що напередодні поєдинків 2-го відбірного раунду Ліги чемпіонів з «Фенербахче», київське «Динамо переживає велику кризу.Команда 1 ».

Мірча Луческу. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Причиною його, на думку джерела, стало рішення ФІФА дозволити легіонерам та іноземним тренерам призупинити контракти з українськими клубами до червня 2023 року.

Як приклад Fanatik наводить нещодавній відхід 21-річного грузинського легіонера Георгія Цитаїшвілі в польський «Лех». Видання особливо наголошує, що він був єдиним іноземцем у складі «Динамо» в товариському матчі з Івердон Спортом минулої неділі.

В той же час, вважає Fanatik, через це в дискомфортній обстановці перебуває наставник киян Мірча Луческу, склад якого різко ослаб, а військова обстановка в Україні, нібито, не сприяє його гарному настрою.

Нагадаємо, що перший поєдинок 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між київським «Динамо» та «Фенербахче» відбудеться 20 липня в Лодзі. Зустріч у відповідь - 27 липня в Стамбулі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.07.2022, 14:40

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть